Se anunta pe net ca se va intampla un fenomen la sfarsitul lui decembrie, pe 27-28 parca.
Citeste si tu pe net daca vrei detalii
Sfarsitul lumii a inceput inca de la aparitia omului pe Pamant, nu se stie cu exactitate cand o sa fie acest sfarsit cert este ca el a inceput si are un final.
Anul asta nu, cu siguranta.
Au mai existat astfel de momente. Daca e sa vina sfarsitul lumii, acesta va fi declansat de cei care cred asta, si astfel, asteptandu-se ca lumea sa se sfarseasca, vor actiona in cosecinta si vor declansa chiar ei sfarsitul. (asta daca sunt suficienti oameni care sa creada). Altfel nu.
Ar face bine sa nu vina.Ar veni cu 4 zile inainte de ziua mea.
Oricum, eu nu cred.Si anul trecut se zicea ca va fi sfarsitul lumii si nu a fost.
Sfarsitul lumii va fi pentru fiecare... cand va muri
altfel nu are cum, planeta mai are de trait miliarde de ani
Doamne cand va aud cu sfarsitul lumii imi vine sa rad zau. Nu exista sfarsitul lumii. Dumnezeu nu ne-a creat pe toti o data asa ca nu vom muri toti o data. Asta e o prostie din punctul meu de vedere sincer. Nu stiu ce cred altii dar asta e parerea mea
Eu nu cred asa ceva.Chiar daca in absurd s-ar intampla, nu poate veni asa dintr-o data.Lumea e inca intreaga, inainte de sfarsitul lumii vor fi multe cutremure, furtuni, si alte calamitati naturale, asta e parerea mea.In lus ei au anuntat ca in 2013 va fi ploaie acida, deci e clar ca nici ei nu cred in asta.Sunt doar bazaconii cum au fost si cele din anii precedenti.
deci nimeni nu crede dar sa stiti ca una si-a bagat copii in seif sa nu moara cand a anuntat asta la tv
Eu cred ca o sa fie.Dar cand doreste Dumnezeu...In fiecare an se zicea ca vine sfarsitul lumi Daca vrea Dumnezeu poate veni si astazi.
Salut, intrebarea ta las a un pic de gindit, daca ne bazam pe Biblie atunci suta la suta putem spune ca nu va fi sfirsitul lumii anul asta, dar tupa prezicerile tribului Maia se zice ca va fi in acest an, dar noi cred ca trebuie sa credem in biblie si in rest nimic mai mul ca restul sunt niste preziceri doar...