Si, as mai adauga si o lege impotriva celor care maltrateaza limba romana. Niste amenzi zdravene, sau ceva. In felul asta, bugetul ar creste exponential in doar cateva saptamani de nici n-ar mai trebui sa platim impozite. Am putea sa numim acest gen de amenda "impozit pe prostie".
Ar fi stupid sa platesc si pentru citeva minute de recreere in vreun parc. Insa de la guvernul nostru te poti astepta la orice...
Sper ca a fost doar o ironie din partea ta, ca aluzie la realitatea din Romania, si nu o propunere.
Ganton :Retardat si impontent mintal esti tu ...deoare ce nu poti raspunde la o intrebare fara sa incepi prin a jigni?
Cum adica "prin Parcuri si nu numai"? Unde sa mai fie interzis? In pat, eventual?! Si aia cu taxele... M-am prins! Sa traiti domnu' BOC, ce mai faceti?!
Dupa ce ca avem o multime de legi,dintre care unele se contrazic intre ele,iar altele sunt "preluate" din alte tari, in care exista conditiile necesare pentru adoptarea lor, nu ca in Romania (noi suntem mult mai inapoiati)...Tu le mai dai idei de "pe ce ar putea sa mai puna taxa"?
Te-ai gandit vreodata sa candidezi pentru parlament?
Ai o gramada de propuneri legislative si, e pacat sa ni le expui doar noua. Ar trebui sa le afle toata tara.
Si, apropo de taxa de intrare in parc: as propune ca pensionarii sa fie scutiti de aceasta taxa, cu conditia sa aiba, obligatoriu, un plici cu care sa omoare mustele si tantarii. In felul asta, impusti doi iepuri: avem bani pentru intretinerea parcurilor si scapam si de tiribistroci.
Zic ca esti retardata. Dar de dragu' argumentarii o sa iti zic si de ce.
1. Nu trebuie' sa fie o lege, ar trebui sa tina de bun simt.
2. Cei cu animale unde dracu' vrei sa si le duca? De acord sa fie tinuti in lesa si cu botnita, dar lasa-i in parc decat sa cace trotuare. La fel si aia cu biciclete, preferi sa mearga pe langa tine pe trotuar? Sa-i "feresti" tu?
3. Zic ca magazinele din respectivul mall ar pierde din clienti. Afla ca-s oamenii care intentioneaza sa cumpere ceva, dar nu gasesc ceea ce vor in mall-u' respectiv, iar pentru. respiratori pe gura ca tine iti par ca vin doar a sa caste ochii.
Inutil,fara desteptaciune,la ce ar ajuta?! O sa coste chiar sa faci un copil,sa mananci,sa respiri, sa clipesti, si cel mai rau...Sa te joci la computer! Aceasta idee este mai proasta decat a deveni Basescu presedinte!
Cred ca ar fi incalcate tot timpul . Si cred ca ai nevoie de o cugetare. Tu gandesti, duda, ce vorbesti? ))))))))))))))))))))))))
Razzvan1612 întreabă:
anonim_4396 întreabă: