Prin afirmatia,, nemernicii dracului " Mircea Geoana, candidat la presedintie facea referire la actualul Guvern in opinia mea. Acest video este exemplul clasic de manipulare atat acuzata. Nu se referea la acesti oameni Mircea Geoana ci la guvernul actual. Nu spun ca Geoana o fi un sfant insa nu trebuie sa faceti astfel de afirmatii. Prin afirmatia :,, Hai ca faceti politica " Geoana a vrut sa evite o conversatie in contradictoriu care putea sa ajunga la stadiul de violenta verbala.
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca e mai elegant in comportament! pai asta e mai grav decat palma lui basescu.basescu e temperamental, dar asta e nesimtit bune! necioplit, neghiob!
Nu-i frumos din partea lui...Bine ca nu a iesit presedinte ca cine stie ce se alegea de saraca noastra Romanie.
Nimic nou sub soare, regii decapitau pe cei care nu erau de acord cu ei, in fine atitudini de maidanagii, dealtfel daca s-au cumparat locurile in guvern va dati seama cine a ajuns acolo? Eu nu pot face 30 de miliarde sa-mi cumpar un loc, din ce? astia au facut de toate pana sa ajunga acolo, asa ca si caracterul este pe masura.
Filmuletul circula de ceva vreme pe internet, doar ca televiziunile "au omis" sa-l difuzeze. Doar PRO Tv s-a sesizat.