| Good Cat a întrebat:

Ce ziceti de un 89` reloaded?
Tot noi banatenii sa scoatem tara din rahat... sa mai moara cateva sute de mii de tineri pentru binele tarii!
Eu m-arunc! Cine e cu mine?

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nimeni nu e cu tine.
Acum revoluţiile nu se mai fac ca pe vremuri. De fapt nici în '89 nu se mai făceau aşa dar voi bănăţenii v-aţi încăpăţânat să fiţi voi eroii.
Fascinant, aţi murit o grămadă ca să trăim mai rău ca-n fosta orânduire. Ce să-ţi spune... "respect" pentru bănăţeni.

Sănătate.

| Vizitiul a răspuns:

Stai putin. Anterior s-au aruncat, si ce au rezolvat, iti place modul si mediul in care traiesti?
Ai grija unde te arunci!

| alexdop21 a răspuns:

Stai acasa cumintel, ca tara nu mai iese din rahat pana nu ne lasa altii sa iesim. Cel mai bine, iti iei familia, si va mutati intr-o tara calumea, pentru ca daca te uiti bine asta se si incearca sa se faca, cei care suporta, deci clasa inferioara raman aici (fara suparare dar asta se urmareste ), iar cei tari, muncitori, isteti si asa mai departe sa plece sa lucreze pentru ei. Inca nu se aplica teoria asta, dar nu mai dureaza mult. Si ok, ne legam si de Boc si de Basescu, dar nici ei nu prea au cine stie ce vina, pentru ca FMI-ul ne forteaza sa luam banii aia prin U. E. Asa ca din pacate, nu avem prea mare lucru de facut, iar o revolutie, sau lovitura de stat, este aproape inutila.

| shadovv a răspuns:

Eu sunt pentruwinking

| spy2o a răspuns:

Eeeeeeeeee ar fi o idee, dar e prea...sangeroasa.ca sa dam jos hotii de la guvernare as participa la un protest...si atat

| cmm a răspuns:

Stai linistit ca e un sacrificiu in zadar. de ce sa faci pe plac celor care stau oricum în puf. zambeste si mergi mai departe. cat mai departe de acesti nenorociti. sau ramai sa facem ceva pentru tara, daca esti puternic

| BloodMagickNecromance a răspuns:

N-ai avut ce sa scrii in categoria asta? laughing

| ILoveYouMore a răspuns:

Eu sunt cu tine daca imi dai FUNDITA.