| contstersinteresscazut a întrebat:

Ce ziceți, există șanse să scăpăm de această ciumă numită PSD, PNL, USR sau vom mai aștepta încă 5 ani, sau mai rău, încă 10 ani și, uite așa, facem 108 ani cu acest guvern care a nenorocit țara?

Răspuns Câştigător
| Mindfulness a răspuns:

Daca iese ciolacul e că și cum ne-ar lovi Putin cu Satan 2.
Că pe TPU 20 de useri când se desemnează userul anului.

9 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Sunt curios ce te-a facut sa incluzi si USR in grupul "ciuma". Nu-i sustin neaparat, dar pentru cineva care vrea sa scape de aceleasi partide care sunt la putere de la revoltie incoace imi par o alternativa ok.

Observ de asemenea ca nu ai inclus AUR in lista, deci banuiesc ca ei iti par alternativa cea mai in regula? Au ei oare o platforma atat de diferita fata de partidele de dreapa care exista si pana acum?

| Mindfulness a răspuns:

Eu zic că suntem o cauza pierdută. Sa vedem diaspora ce votează.

| contstersinteresscazut explică (pentru Mindfulness):

La noi e ca la nimeni. Au băgat 15 candidați, dacă nu mă înșel, și unii dintre ei sunt puși la mișto, doar ca să ia din voturi, că nu vor lua nici 3%. Ar fi trebuit o limită de 4-5 candidați. Păi, ce e asta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca scapi de cele 3 cu ce rămâi?

| contstersinteresscazut explică (pentru suntserios):

AUR și candidații independenți.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Și fără loc de muncă, și fără noțiuni de bază de economie și acum mai ești și aurist?
Hahahaha. Nu mai ai nicio șansă.

Sa vezi tu parlament doar din independenți. Hahahaha.

| johnnny123 a răspuns:

Interesant cum ai inclus USR-ul la "ciumă", dar ai uitat de AUR.
Sau ăia sunt buni?

| GabiDumitrescu a răspuns:

De ce ii pui pe usr linga ailalti? De ce a facut Drula la transporturi nu ai auzit, nu? De proiectul fara taxe pe salariul minim cu care s-au chinuit sa il treaca in parlament din 2016 fara succes nu ai auzit, desi ar fi fost o chestie extraordinara. De faptul ca au propus marirea alocatiilor pentru copii din 2016 dar a fost respins in mod repetat fara a fi pus macar pe ordinea de zi, nimic, nu? De ce vorbesti aiurea fara sa stii? Legat de penele, zi-le celor din Oradea ca ar fi ciuma...

| LisaJulie a răspuns:

Lumea de la sate tot va vota cu PSD, tot vor crede ce li se spune la televizor