anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti, sunteti de acord cu o eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova, voi ce parere aveti?

19 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Da, toti vorbim aceeiasi limbă deci da.

happy

| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Da, toti romanii zic ca atit cei de peste Prut cat si cei din spatiul Romaniei vorbesc aceeasi limba, dar atunci cand vin studentii din Republica Moldova se face discriminare

| doctorandus a răspuns:

Noi suntem de acord, ei nu. Dragoste cu sila nu se poate.

| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Da, sunt aspecte in care romanii si cei de peste Prut nu sunt de acord, e mult de muncit pina la infaptuirea celei de-a 2 unire

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

| 0x11111051 a răspuns:

Mlea cite intrebari de genul asta... NU! NU! si iarasi NU! Voi numai cu vrutul sunteti. Putini in RM sustin unirea. Nici eu nu doresc. Noi ne numim moldoveni, iar pina in 29 noiembrie 2013 limba de stat a fost moldoveneasca.

Ce va legati voi de rusi? "de ar vrea mma rusie laughing" Voi credeti ca noi suntem sclavii ei? Credeti ca va vedem pe voi ca pe niste "eliberatori"?

Da ducetiva nahui! In Rusia sunt plecati la munca cu muuuuult mai multi moldoveni decit in Romania.

| anonim_4396 explică (pentru 0x11111051):

Ei, na, ca Rusia ni-a oferit cu aceeasi moneda si se intorc in tara oamenii, caci nu le permit sa le construiasca tara. Din faptul ca lucreaza oamenii in Rusia nu au de castigat doar moldovenii ci si cei din Rusia, altfel nu ar avea cine sa le construiasca orasele

| 0x11111051 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci dar de ce ei se duc acolo? Dar nu vin in romInia? Fiindca acolo sunt cu mult mai respectati si ma bine platiti. Eu am destule rude si prieteni acolo ca sa stiu. La voi in tara se face "discriminare"

Pentru ca Rusia e o tara foarte mare si dezvoltata din punct de vedere economic si sunt spatii de munca. Toti au inceput-o de jos cand au plecat in Rusia nimeni nu le-a oferit nimic, ca dormeau ca boschetarii la inceput pina si-au gasit un loc de munca

| 0x11111051 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da tu de unde stii? Dar daca nu era asa?

Am exemple elocvente printre cunoscuti, nu vorbesc fara sa fiu sigura de acel lucru/fapt

| Marius511 a răspuns:

Da. toti romanii vor asta. E normal, nu?

| Marius511 a răspuns:

Da nu se rezolva nimic doar cu vrutul. mai trebuie sa vrea si mma Rusia big grin

| anonim_4396 explică (pentru Marius511):

Pai da.....dependenta de Marea Putere a lumii, oriunde nu ai intoarce capu, trebuie sa ceri permisiunea Rusiei

| exittomyroom a răspuns:

Sigur ca da pentru ca sunt si ei romani ca noi si sunt multi tineri din R.M. care studiaza la noi si pentru ei va fi mai usor sa mearga acasa in vacante.R.M.e parte din Romania.

| anonim_4396 explică (pentru exittomyroom):

Da, e parte din Romania Mare, conform istorie, multi nu accepta asta. Studentii primesc oricum un permis special pentru a deplasare in R.M. in timpul vacantelor, ar fi pentru cei din R.M. sa faca studiile in Romania

| AngeliqueDP a răspuns:

Da! Tara noastră va deveni mult mai mare si vom vizita Republica Moldova mai ușor.

| anonim_4396 explică (pentru AngeliqueDP):

Vrei o unire, doar ca o largire a teritoriului romanesc?!

| BogoxDD a răspuns:

Da