| fundata32332 a întrebat:

Cei care ati votat cu Grigorescu si cu Lasconi va regretati votul? Si de ce?

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

În primul tur nu am votat cu nici unul dintre ei. În turul doi voi vota cu Lasconi - adică voi vota pentru continuarea parcursului european al României, pentru NATO și UE și nu voi regreta. Cei care vor vota cu Georgescu nu vor regreta pentru că au coeficientul de inteligență sub 90. În schimb vom regreta noi ceilalți că trăim într-o țară de idioți.

| KovacsB a răspuns:

Regret,o sa ne trimita la razboi dar imbracati in mod diferit si unul si altul.
https://scontent.fotp7-2.fna.fbcdn.net/......7741_n.jpg

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru gabicoo):

Din pacate sunt multi care au coeficientul ala peste suta. Problema e cum au fost captivati de personajul asta si DE CE mai ales. Sincer, nu stiu ce naiba o sa se intimple. Am votat Lasconi in primul tur, voi vota acum SENS, si la prezidentiale din nou Lasconi. Cu USR am cam terminat-o pentru ca au facut o gramada de mizerii interne si au facut sa plece oameni buni si mai ales acum trateaza cu aroganta alegerile, azi bagau dume cu sa nu ne irosim votul pe partide mici si ca ei au sanse si nu stiu ce. Nu, nu mai au sanse, nici de la mine, nici de la altii care am aflat destule din interior ca sa ne fie scirba de cum s-au purtat cu multi membri si cum doar au mimat democratia in treburile interne.

| ReddY25 a răspuns:

E Georgesculaughing

| LisaJulie a răspuns:

Nu am votat cu niciunul dar am vorbit cu romani din Spania si Austria pe care ii cunosc de multa vreme si mi-au spus ca ei nu stiau ca doamna Elena Lasconi este asa de neiformata sau sotia lui Calin Georgescu se maimutareste social media! Eu una nu vreau sa ne bage vreunul din ei in vreun conflict, ca de altfel presedinti comedianti am mai avut

| 1234568807 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Stati linistiti ca sunt posibile niste schimbari vom vedea dupa parlamentare, e posibil sa nu ramana asa doamne ajuta

Întrebări similare