| existential a întrebat:

Cei care sunteti la curent cu conflictul:
Ce credeti ca va urma? Sunt multe cai de actiune in momentul asta.
Va cadea Kiev si Putin va pune guvern pro rus?
Va continua agresiunea spre Rep Moldova?
Se va merge mai departe cu invazia, catre foste tari URSS, Letonia, Lituania, Estonia, actuale membre Nato?
Declaratiile lui Putin de ieri au fost destul de agresive (ca sunt pregatiti pentru orice deznodamant)

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stim ce va urma, putin are chef de distractie (sa atace republica Moldova sau alta tara) atunci e clar ca va fi razboi in masa, nato nu pare macho man in fata rusiei, rusii sant mai multi in numar militar, armament, echipament militar, tancuri, elicoptere, rachete si avioane de lupta. Rusia ar castiga impotriva europei inclusiv america daca nu folosesc bombele nucleare

| Trixt3r a răspuns (pentru mgtow):

Timp de imediat 3 zile Rusii au luat bataie de la Ucraina care era mai slab pregatita. Daca Putin nu avea nucleare, pana acum era eliberata Rusia. Atat am de spus, fara nucleare Putin si armata lui sunt doar un grup de mapetzi cu tractoare.

| mgtow a răspuns (pentru Trixt3r):

Informeaza-te mai bine, ucraina e parlita de rusi, in 10h au ajuns la kiev

| Trixt3r a răspuns (pentru mgtow):

Degeaba au ajuns în Kyiv, tot o tara ostila este și o sa fie.
Rusii au pierdut de acum 3 zile, nu o sa le folosească niște pământ aproape gol cu clădiri distruse pe care nu au bani sa le repare.

Nu ma apuc sa dau copy+paste, dar poți sa citești argumentarea mea din topicul asta https://www.tpu.ro/......ina-2.html

| relian a răspuns:

Pentru OCP care se pare nu ma agreeaza laughing si este rusofon

Rusia nu a castigat in fata ceceniei laughing si tu vii sa spui povesti straine.Auzi in fata europei si sua rusi is peste laughing la ce anume sunt peste?
La arme, care is alea? Alea de raman impotmolite pe sosea laughing straine cred ca ai ramas in uram rau de tot.Rusia nu este capabila sa ocupe nici o tara din Europa, nici n-a facut vreodata in toata istoria lor si nici no va face vreodata.
Daca pe vremuri nau avut curaj sa ocupe Moldova, Ce era pentru ei Moldova? Era o tarisoara deabioa vizibila.Ei uite ca niciodata rusii nu au atacat provincii romanesti sa le ocupe cu forta.Singura data a fost cand a cazut la intelegere cu Hitler,de ne-a luat Basarabia,dar nu cu forta,am cedato noi pentru ca asa ni s-a spus de catre Germania,in rest Rusia pfff unia se uita prea mult la filme sf,Rusdia e praf, cine crezi tu ca va lupta pentru Rusia? Deci tu ca tara te duci sa ce? Sa ocupi o alta tara da? Asa si cetatenii rusi tu crezi ca se vor ridicat bucurosi sa mearga sa ocupe tari straine? te inseli. Putin si guvernul rus nu-s vazuti bine, nu-s agreati de propri cetateni, or sa lupte doara aia ces platiti, in rest bate vantu laughing

Asa ca idee pentru tine SUA detine, ATENTIE detine mai multe arme de orice tip decat toate tarile lumii luate la un loc.Deci de unde ai scos tu ca Rusia ar avea mai multe arme sau mai multi soldati ca UE si SUA? Le scoti din top sau de unde anume? Cand spui ceva ar fi bine sa si arati ceva informatii.
Cauta si vezi cine au cele mai multe arme nucleare si cate, arme conventionale si cate, avioane, submarine, portaviaone etc si cate, apoi vii si mai stam de vorba.
Rusia nu ar castiga nici in fara Republicii Moldova laughing iau bnatut cecenii de sau **** pe ei laughing

| haileewatson a răspuns:

Opinia mea de non-expert este ca Putin nu se va atinge de tarile membre Nato, dar cred ca isi doreste sa cada actualul guvern ucrainean si sa puna unul pro-rus, sau sa imparta tara in doua. Iti dai seama ca are un plan pentru absolut orice se va intampla.

I-a atentionat ani la rand pe vestici sa lase Ucraina in pace. Si a asteptat momentul oportun sa atace, si anume cand SUA are un lider slab si idiot.

| Trixt3r a răspuns:

Indiferent daca captureaza Kiev-ul, urmeaza multe crime.

Daca la protestatarii din orasul lui natal le face ce le face pentru ca spun "fara razboi" atunci iti poti imagina ce urmeaza sa le faca la cei peste 40 de milioane de Ukrainieni care nu il vor accepta. Toti il vad ca pe un terorist, oamenii au pierdut rude in razboi - nu il vor accepta in veci.

| existential explică (pentru Trixt3r):

Mda n-are cum sa fie bine pentru Ukraina orice s-ar intampla.

| Mavni a răspuns:

Sunt de acord cu prima parte.
In rest, nimeni nu poate baga mana in foc pentru nimic. Nu se stie ce le "trasneste". Poate vor toti razboi. Suntem prea multi, tinerii nu au ocupatie si apar multe probleme, etc.
Apropo, de ce a ocupat Insula Serpilor? Oare nu suntem vizati?

| existential explică (pentru Mavni):

A vrut sa dezactiveze o baza de acolo, ca sa se poata misca in voie pe mare, langa Ukraina.