regis
| regis a întrebat:

Cel mai impresionant lucru pe care l-am citit in ultima vreme:
http://www.gazetaromaneasca.com/......-s-ne-lum-
lumea-in-capq.html
Doream doar sa vi-l impartasesc, dar pentru ca regulamentul o cere, o fac sub forma de intrebare: cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Omul asta merita pentru declaratiile astea, cel putin o statuie.Cum a zis si domnul Ioandelasal,astea nu mai sunt niste surprize pentru romanii de rand,sunt simple constatari ce le facem resemnati.

Ce nu inceteaza insa,sa ma surprinda,este ipocrizia si falsitatea politicienilor,care cred, ca oamenii au ramas la stadiul neanderthalian dpdv politic din vremea FSN-ului, iar ei cred ca oamenii chiar mai sunt in stare sa inghita gogosile lor populiste de prost-gust.Niciodata nu mi-a fost rusine ca sunt roman,dar mereu imi va fi rusine cu politicienii romani din ziua de azi, ce n-ar fi fost nici curatatori de grajd pentru icoane ale politicii cum sunt Bratienii sau C.Z.C..Cum se pot afisa marionetele astea cu mesaje de genul? De ce isi amintesc ca ''romanii sunt pretutindeni'' doar o zi pe an,sau cand sunt alegeri si au nevoie disperata de sustinerea oamenilor? Din cauza lor,cum a zis si domnul cu scrisoarea catre senatorul ala cu fata de securist, romanii vor incepe din ce in ce mai mult sa fie ''pretutindeni'' si sa plece din tara, din cauza liderilor de carpa pe care ii avem.Patetica situatie pentru marionetele astea! Isi gonesc oamenii din tara,si o data, isi amintesc si ei odata, ca sunt romani si in alte colturi de lume...

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt adevaruri si critici exprimate frumos, din pacate le stim toti si mai nimeni nu face nimic pentru a le schimba. Doamne, ce ne pricepem toti la vorbe! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fragmentul asta spune cam tot:
...am obosit să devin "vrednic" printre şmecheri, canalii politice şi "băieţi deştepţi".
De asta-si iau oamenii lumea-n cap si pleaca sa-si faca un rost in alte tari. De asta exportam creiere si forta de munca. Pentru ca tara a incaput pe miinile politicienilor hoti, a smecherilor si baietilor destepti, care (zic si eu cum spunea Caragiale) sug singele poporului.