| danimarinescu a întrebat:

Cel mai negru scenariu pentru România, aderarea la Schengen!?

Răspuns Câştigător
| LDCCristi a răspuns:

Nu suntem pregătiți pentru Schengen... suntem prea răi...de ce?
Ar crește traficul de persoane enorm, la fel și cel de droguri.
Sunt și beneficii enorme daca am intra dar pentru moment corupția și mafia, ar face ravagii.

36 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De unde ai mai scos si asta?
Aderarea la spatiul Schengen ne-ar avantaja, se vorbeste de miliarde de euro pierderi pe an pentru ca nu suntem in Schengen, pierderi din cauza stationarii in vami a transportatorilor, de asemenea si a persoanelor fizice ce calatorec cu masinile.

| melimili a răspuns (pentru Ioandelasal):

Cred ca timpul redus la vama ar fi singurul avantaj. Altul nu se vede. Nu vad nici altii cu care am mai vorbit despre asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ar fi negru la aderarea la Schengen?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai alexxxxxxxxxxxxzzzzz, nu erai tu tare pe bussines și economie? Acum nu înțelegi la ce ajuta Schengen? Ntz ntz ntz.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum adică negru? Acum trăim fără aderare și nu e negru.

| Drake21 a răspuns (pentru sadrian46):

Gazul din marea neagra, energie electrica romaneasca, padurile lemnele noastre, si stam sa asteptam cum prinde aia ziua

Avem economie cat jumatate din europa nu uita ca ceausescu o lasat tara fara datorii acum ce e schimbat industrie zero, investitii in fotbal zero etc

O facut podul ala mare si in 3 zile sa daramat si acum se separa rolling on the floor))))))))))

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Repara*

| sadrian46 a răspuns (pentru Drake21):

Nu avem, ci aveam.

| gabicoo a răspuns:

AUR. Și nu glumesc.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce e Schengen/?

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu o sa mai trebuiasca sa ai pasaport cand treci frontierele, poti trece doar cu buletinu

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt nu-ti trebuie nici buletinul pentru a trece granita in zona Shengen, pentru ca nu exista vama.

| melimili a răspuns (pentru anonim_4396):

Alooo, copilas, si acum treci cu CI (buletinul) in tarile europene. In afara UE tot cu pasaportul vei merge.

| vlllaaddd a răspuns (pentru melimili):

Copilas? rolling on the floor))) cred ca ma confunzi

| melimili a răspuns (pentru vlllaaddd):

Dupa continutul raspunsului tau, asta esti.

Dupa gandirea ta mai mult de 12 ani nu ai, laughing esti doar un frustrat

de asemenea vad ca iti este foarte scazuta si încrederea de sine, ceea ce e foarte trist...

| melimili a răspuns (pentru vlllaaddd):

Nu trebuia sa-mi dovedesti ca am dreptate. Stiam. Lasa replicile astea copiate. Nici ei si nici tu nu stiti ce spuneti. Foloseste-ti mintea daca vrei sa fii apreciat. Maturizeaza-te.

Esti traumatizat rau omule

| Drake21 a răspuns (pentru melimili):

Incepe champions league sa vedem un fotbal adevarat Machester city-red star belgrad

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum tot cu bluetinul treci laughing nu-ti trebuie pasaport
Aia inseamna ca nu mai sunt granite, te duci in tarile respective ca si cum te-ai plimba in tara la tine, fara granite, asta la prima vedere.

O dat sarbul cu pumnul pe langa minge si s-a facut 2-1 pentru Machester ce criza de ras am avut, ce comentatori malefici avem ca eu nu radeam da o inceput comentatoriirolling on the floor)))))))))))))))))

| Hyperion7 a răspuns:

Cel mai negru scenariu nu este aderarea la Schengen, ci mai degrabă, tragerea acesteia într-un posibil al Treilea Război Mondial și re-sovietizarea acesteiabig grin

| Drake21 a răspuns (pentru Hyperion7):

Am fost in primul al doilea si voi fi si in al treilea razboi mondial rolling on the floor Ungurii:

| Hyperion7 a răspuns (pentru Drake21):

Exact

| Drake21 a răspuns (pentru Hyperion7):

Ca sa trecem carpatii ne trebuie pate ardealul si eu picai Maria ta

| Drake21 a răspuns:

Au si astia o scoala in ei ca vin emigranti prin Romania, ce imigranti? nu avem granita cu turcii, cand ia dus direct lista in parlamentul european cu cati emigranti trec prin Romania o fugit mincinosii din parlamentrolling on the floor

O refuzat iohannis pe trump cand i-a spus sa lucreze doar cu americanii si m ai putin cu tarile europene, ca domnle noi vrem europarolling on the floor eu schimbam si leul in dolar in Romania, Iohannis nu asteptam euro si europa

Vine Mircea Geoana presedinte de la anul direct din America cu scoala si incep marile schimbari, o sa vina ei sa ne intrebe haideti domnle in schengen

| melimili a răspuns (pentru Drake21):

Migrantii nu vin numai prin Turcia.

Nu ai vazut ce o spus ca vin prin Romania migrantii, noi avem granita cu bulgari (europa), serbia(pe acolo de obicei trec migrantii ca sunt m ai aproape si astia nu sunt pro europa) ucraina ( ii cam plac toti si o sa fie in europa) ungurii (veniti m ai repede in schengen ca avem nevoie de voi) si faza tare pe lista erau 15 migranti intr o luna care o trecut prin Romania

| melimili a răspuns (pentru Drake21):

Cei care vin prin Bulgaria, Serbia, Rep. Moldova, trec apoi prin Romania ca sa ajunga in vest. Maghiarii ne vor in Schengen ca sa scape ei de facut controalele la granita. Vor pica in grija noastra. Voi nu va dati seama ce responsabilitate vom avea ca tara de granita in spatiul Schengen. Si mai ales cati bani va fi nevoie sa investim pentru controalele de la granita.

Am vazut ca se construieste un zid chinezesc intre Bulgaria si Turcia dar nu e vina noastra ca au ei granita cu ei, noi Trebuia sa fim demult in schengen

Răspuns utilizator avertizat
| Tekken33 a răspuns:

Este deja negru de mult scenariul în România, salariile și traiul!

Întrebări similare