Sunteti putini cu doar atatea persoane nimeni nu va va lua in seama deci NU face sa pierzi acest timp pretios...
Serios? sa apari la tv? Va intrebati de ce exista hoti si violatori in Romania...de asta, pentru ca nu facem nimic.azi sa zicem ca am fost eu violata poate nu te afecteaza cu nimic, dar maine poate fi mama ta, sora ta, copilul tau.tu, oricine.sa stam asa nu? Intr-adevar, chiar daca trupul unei femei a fost pangarit ea are sufletul curat in fata lui Dumnezeu dar pana il va judeca Dumnezeu...Din pacate statisticile arata ca nr violurilor din Romania cresc alarmant dar noi sa nu facem nimic
AR AVEA nu ar avea, de ce sa aiba cand doar 15 stiu ce se intampla si alti nu pot sau nu vor, pe noi ne tin ocupati pentru a nu putea gandi prea mult noi suntem o forta, impreuna putem dar asta nu se va intampla...pt ce protestati
Poti schimba ceva si cu 15-20. Poate peste mai multe zile o sa se stranga usor cate 100, 200 si atunci puteti schimba ceva ( o sa apareti la TV)
Da. Evident. Stii ca cetatenii pot propune legi daca se stang 20 mii de semnaturi? personal as vrea sa schimb in codul penal de exemplu pedeapsa pentru viol si incadrarea la crima. Victimele unui viol mor sufleteste si pe langa asta nu li se face dreptate si mai sunt tratate si in ultimul hal. Si pentru asta ar trebui sa protestam. In Romania statisticile arata ca zilnic 6-7 femei sunt violate