| milkie a întrebat:

Chiar va incepe recrutarea pentru razboi? :O

15 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Nu-i bai, rusii nu au nicio sansa. Inrolam toti maidanezii si ii trimitem direct la atac! Sunt adevarati mancatori de oameni. Iar daca Rusia nu capituleaza dupa atacul maidanez, trimitem un batalion de moldovence aprige si ii i-a mama dracului de sovietici comunisti huaaaa!

| Oana92 a răspuns:

Mai terminati cu isteria asta!
Recrutarea o sa se faca in caz de razboi. Si nu a inceput inca nimic. Rusia a inceput sa retraga din trupe, presedintele a declarat azi ca nu suntem in prag de raboi, incetati cu prostiile. A dat unu o stire si hop isterie nationala!

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Un oltean auzi la radio că vin chinejii să ne invadeze, fuge repede în sat speriat şi strigă in gura mare " Băiiii... Băiiii vin chinejii peste noi, unde dracu îi îngropăm pe toţi? "

| milkie explică (pentru AdrianDihoricescu):

Nu este amuzant, eu sunt olteanca...

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru milkie):

Si ce te simti atacata? E doar un banc, la fel ca si cele cu rusi, moldoveni, ardeleni etc. Prost e cel ce se simte atacat de un simplu banc menit sa destinda atmosfera, fie el cu olteni, ardeleni sau ce alte natii or mai existawinking

| milkie explică (pentru KaterinaРомановский):

Acum m-ai facut si proasta. -.- Frumos din partea ta.

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru milkie):

Eu am zis ca cei ce se inflameaza pentru un banc nu au un IQ foarte ridicat. Daca tu te simti, nu e problema mea!

| milkie explică (pentru KaterinaРомановский):

Daca nu ai nimic frumos de zis, mai bine nu mai zice nimic.

| lascuiulian92 a răspuns:

In ziua de azi mi se pare o prostie faza cu recrutarile. La nivelul rusilor ne pun o bomba si nici nu va mai conta toata aceasta "recrutare". Ce vreau sa spun e ca armata e o prostie la noi in tara. De-ar fi dupa mine as pastra doar politia si jandarmeria.

| Huntress a răspuns:

Aoleu, Doamne Ferește! Sper că nu, tata e în armată sad Dar de unde ai auzit așa ceva?!?

| dsafgdsag a răspuns:

Da,ca Rusia are necaz pe noi, dar Romania se pregateste.

| freestylerazvy a răspuns:

DA! Bucurestiul este deja pregatit si cred ca vor recruta si de prin alte orase...

| alexc1705 a răspuns:

Asa cred... Adica toata faza asta cu Ucraina... Si cine stie? Poate o sa facem parte din al 3-lea razboi mondial! O sa intram in istorie! laughing
Da acum vorbind serios : iti dai seama ca oamenii din zilele noastre sunt inteligenti si pana la urma se va rezolva problema fara violenta fizica...
sper ca am ajutat! happy

| milkie explică (pentru alexc1705):

Sa speram...Acum sa ma ia cineva in brate, mi-e frica. crying