Nu-i bai, rusii nu au nicio sansa. Inrolam toti maidanezii si ii trimitem direct la atac! Sunt adevarati mancatori de oameni. Iar daca Rusia nu capituleaza dupa atacul maidanez, trimitem un batalion de moldovence aprige si ii i-a mama dracului de sovietici comunisti huaaaa!
Mai terminati cu isteria asta!
Recrutarea o sa se faca in caz de razboi. Si nu a inceput inca nimic. Rusia a inceput sa retraga din trupe, presedintele a declarat azi ca nu suntem in prag de raboi, incetati cu prostiile. A dat unu o stire si hop isterie nationala!
Un oltean auzi la radio că vin chinejii să ne invadeze, fuge repede în sat speriat şi strigă in gura mare " Băiiii... Băiiii vin chinejii peste noi, unde dracu îi îngropăm pe toţi? "
Nu este amuzant, eu sunt olteanca...
Si ce te simti atacata? E doar un banc, la fel ca si cele cu rusi, moldoveni, ardeleni etc. Prost e cel ce se simte atacat de un simplu banc menit sa destinda atmosfera, fie el cu olteni, ardeleni sau ce alte natii or mai exista
Acum m-ai facut si proasta. -.- Frumos din partea ta.
Eu am zis ca cei ce se inflameaza pentru un banc nu au un IQ foarte ridicat. Daca tu te simti, nu e problema mea!
Daca nu ai nimic frumos de zis, mai bine nu mai zice nimic.
In ziua de azi mi se pare o prostie faza cu recrutarile. La nivelul rusilor ne pun o bomba si nici nu va mai conta toata aceasta "recrutare". Ce vreau sa spun e ca armata e o prostie la noi in tara. De-ar fi dupa mine as pastra doar politia si jandarmeria.
Aoleu, Doamne Ferește! Sper că nu, tata e în armată Dar de unde ai auzit așa ceva?!?
DA! Bucurestiul este deja pregatit si cred ca vor recruta si de prin alte orase...
Asa cred... Adica toata faza asta cu Ucraina... Si cine stie? Poate o sa facem parte din al 3-lea razboi mondial! O sa intram in istorie!
Da acum vorbind serios : iti dai seama ca oamenii din zilele noastre sunt inteligenti si pana la urma se va rezolva problema fara violenta fizica...
sper ca am ajutat!