| andrei1121 a întrebat:

Cine are mai multa putere : USA, RUSSIA SAU CHINA

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca rusii au o tara mai mare au soldati mai multi, mai multa aviatie militara si armament, ar castiga razboiul.

| mona a răspuns:

USA [de acolo pleaca toate deciziile]

| Azµre a răspuns:

China este cea mai mare putere in lume, apoi Rusia, si pe ultimul loc SUA. In afara de faptul ca Rusia dispune de cel mai mare depou de armament nuclear din lume, are o putere economica destul de mare si o armata pe masura cu toate ca s-a destramat uniunea sovietica, in caz de razboi toate tarile care faceau parte din uniune vor fi de partea Rusilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca USA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Russia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca USA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BABA NOVAC.este baba da i-a batut pe toti turcii, de plangeau aia la poarta sultanului; oaaaaa.iar ne-a batut baba naibii.

| iKronstadt a răspuns:

Americanii au și se laudă, rușii au și tac, chinezii au... și sunt cam mulți.
Fă tu calculelewinking

| AxelBv a răspuns:

Diplomatic, toate, militar, toate. Depinde de situatie si ce intelegi prin putere.

| hSh3ad a răspuns:

Eu zic ca RUSSIA... Spetsnaz...winking

| gicaputinica a răspuns:

China. Nu vezi ca nu se ia nimei de ei?

| dany3la a răspuns:

Toate au putere in tara lor!

| pazzo a răspuns:

NU se poate cunoaste cu exactitate.
cine ce cum sunt "forta"
ci fiecare e puternic in modul lui.

| ElDictator a răspuns:

Depinde ce intelegi prin putere. Putere militara? putere economica? putere agricola?
Putere este un termen abstract.

| TeKs2911 a răspuns:

China...au mult banet laughing sunt foarte, foarte destepti..si toate conturile bogatasilor laughing din intreaga lume sunt trecute in banci din China... laughing

| Nickolas94 a răspuns:

Cred ca Rusia

| Serhanutza07 a răspuns:

Probabil USA

| ANDREEA20_7896 a răspuns:

S.U.A.-asa scrie si in manual

| pinnky09 a răspuns:

Salutare Andrei, daca privim lcrurile de sus, in china sunt multi, chiar de aceea cu cati sunt mai multi cu atat mai periculos ar fi un razboi, au muri in gramezi, in russia lucrurile stau altfel, sunt mai putini dar au arme de proasta calitate, iar U.S.A castiga traseul oriunde ar merge! numai bine!