anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeti ca l-a trezit pe Geoana dupa noaptea lui fericita?batting eyelashes
Oare dupa ce s-a culcat presedinte, dimineata a venit Iliescu sa-l trezeasca si sa-i spuna "te-ai bucurat ca un prostanac"?hee hee

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Una peste alta, bunicuta a mai avut o data dreptate: numai un prostanac putea pierde alegerile in acest context si numai un prostanac ar putea sa ceara anularea scrutinului. Daca de data asta a fost furat, in cazul unui nou scrutin va pierde pe bune.

19 răspunsuri:
| bogdand a răspuns:

laughing
crezi ca sunt asa de apropiati?laughing
Oricum eu nu ii suport deloc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Romanii l-au adus la realitatehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropiati nu, dar poate a simtit mosu nevoia sa-i spuna "ai vazut mai draga? Ti-am spus eu ca esti prostanac. Ce credeai, ca presedentia asta e pentru oricine? Trebuie sa te pricepi mai draga mai." rolling on the floor

auran
| auran a răspuns:

Bro draga, a incercat si el ca sa nu spuna "spatele" ca nu-i capabil - asa ramane ca a fost furat si de aceea nu a iesit nu pentru ca ar fi "prostanac"...

| Bacemi a răspuns:

Eu cred ca l-a sunat Basescu si i-a zis : http://www.youtube.com/watch?v=lAZHSSzUkvE

| Flav a răspuns:

Ce-au facut românii în timpul mandatului lui Mircea Geoană?
Au dormit! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| selef a răspuns:

Deci dormi linistit Vantu lucreaza pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Selef, crezi ca s-a dus Vintu sa-i cinte de noapte buna? Cica Geoana si-ar fi tocit genunchii pina la Vintu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro-nici nu ma gandesc sa fac o comparatie intre Iliescu si prostanac.Iliescu este un poolitician adevarat, scolit la Moscova, chiar daca nu-l iubesc eu, insa nu pot sa-i contest valoare.Chiar ieri, cred, a spus ca daca vor continua cu acea mascarada de contestare a alegerilor vor cadea in penibil, si ca alegerile au fost castigate de Basescu, dar parca Prostanacul are urechi sa auda? PSD-istii deja cer,, capul lui Motoc''si s-ar putea ca guzganul rozaliu sa-l puna la ghilotina.Insa deocamdata fac si ei valuri, asta pentru ca nu stiu sa piarda.Prin felul cum s-a manifestat prostanacul in acea seara, numai in urma unor exit-polluri, nici acelea oficiale, da dovada ca presedintia Romaniei este o caciula mult prea mare pentru el.Cu toate ca in stafful lui se stia ca Basescu este pe primul loc, la el au ajuns informatii eronate, iar el s-a bucurat precum un copil. Apoi, cand a vazut ca lucrurile nu intotdeuna sunt asa cum par, a inceput sa strige in gura mare ca s-au fraudat alegerile si ca merge la,, mamica'' adica la CC.La fel ca un copil care a observat ca a facut caca pe el apoi merge la mami plangand.JENANT PENTRU CINEVA CARE VREA SA CONDUCA O TARA INTREAGA!

| moonY a răspuns:

Bacemi, eu cre' ca asta'i scenariul:
basescu il suna.
geoana: alo!
basescu :

http://www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebare: Ce inseamna PSD si PD-L?
raspuns: PSD - Presedinte in Seara de Duminica
PD-L - Presedinte in Dimineata de Luni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo, cam asa ceva. Adica Iliescu e vulpoi batrin, el daca mai avea dreptul sa candideze, era singurul capabil sa-i tina piept lui Base.
In privinta lui Geoana. Pai cred ca nu au ajuns eronat informatiile la el. Dar PSD-istii s-au gindit ca daca tot au pierdut alegerile, macar lui sa nu-i spuna "lasa-l ba sa nu stie si sa se faca de ris" si s-a facut de ris cu topaiala aia penibila. Parca era un copil de gradinita fericit ca si-a primit ciocolatica rolling on the floor

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu, asta e culmea lui Geoana: Sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac.

| Tso a răspuns:

Sau a fost chiar Băse cel care l-a trezit pe Geoana din visarea presedentiei?

Si, ca o dedicatie pentru Geoana:

http://www.youtube.com/watch?v=Oa2crG3RH8E

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta este treaz vreodata laughing

auran
| auran a răspuns:

Dar, stiti care este cel mai nou banc? Geaona presedinte...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran, presedinte de bloc laughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asta-i viata cand te ridici, dar si cand cazi, greu mai ajungi din nou in frunte.