Va iesi presedinte cel care prin actiunile si vorbele sale a fost mai convingator pentru romani.
Mey vad ca pe toata lumea o preocupa cine iese presedinte...gandeste-te asa. ce a facut Basescu pentru Romania pe plan economic? Ne-a bagat in ditamai criza! Mai aud la alti oameni,, a ca ce in spatele lui Geoana e Iliescu". orice om are un orgoliu propriu si nu cred ca Geoana o sa faca ce vrea Iliescu in + de ce sa nu ii acordam si lui o sansa? Basescu a avut una si si-a batut joc in mare parte. oricum, oricine ar fi presedinte tot asa va fi nimic nu se va schimba o sa vedeti
Parerea mea este ca Geoana. Oricum eu tin cu Basescu dar Geoana are mai multi sustinatori mai ales de la alianta cu PN-l. Mie mi-a indiferent cine o sa fie presedinte atata timp cat avem o sansa destul de mica sa se schimbe ceva in Romania avend in vedere ca in momentul de fata sunt PRAF pe toate planurile.Pacat ca avem o tara frumoasa si nu stim sa profitam de ea.
Numai bine!
Stiti, nu pot sa nu fiu surprins de modul de a gandi!
( poate, aveti dreptul sa socotiti, daca pe buna dreptate)
""Nicicand nu poti fi Liber daca alegi intre doua rele pe cel mai putin simtit ( de tine) rau!
Si cine nu-i Liber este sclav si nu-Demn ci serv si lantul nevazut insa liber consimtit este mai rusinos decat cel al tiraniei care inlantueste indeobste si cu rea precadere pe cei Demni/Inteleptii""
am citat din Eros din Arimateia
voi ganditi eu am scris
petru brodi/Cluj!
P. S. Politicianistii care azi duc la pieire Neamul crestin-romanesc nu-s Politicieni si nu fac Politica ci aservesc Neamul si Proprietatile Lui proprilor interese de grup!
eu asa inteleg! Poate e dreptul altora sa zica altfel!
Ce v-am spus eu pe 6 Decembrie 2009 19:07? . Am avut dreptate?
Şi în seara respectivă de unde ştia Băsescu că "a câştigat" atunci când Geoană avea 50%?
Ne mai aşteată încă 5 ani de criză... Felicitări celor care au votat cu nemernicul ăsta!
PS: Nu o luaţi în nume de rău!