Avand in vedere ca Iohannis are in sondaje cam 20% peste orice candidat nu cred ca e urma de indoiala.
SPER ca Iohannis
nu mi se pare cinestiece individul, chiar il suspectez serios ca ar fi omul "lor" (zice ca o sa faca cum trebuie, apoi la sfarsit ca "nu se poate" ca "nu il lasa legea"... pai atunci de ce ai mai dat sperante desarte?!?)
insa, TOTUSI, Iohannis e raul cel mai mic din tara asta
daca ajunge presedinte NENOROCIREA AIA DE DANCILA, emigrez in Vietnam, sau oriunde, ca e mai bine decat aici!
Bogdan Stoenovici are toate sansele sa castige. Era si timpul sa se retraga de la telenovele.
Loool
Scuza-ma, i-am gresit numele.
Dar Cătălin Berenghi sau tovărașul Crăciunoiu?
Sondajele arată că Iohannis câștigă. După cum zicea și Paleologu, procentele lui Iohannis sunt mari pentru că încă nu au început dezbaterile, momentan se strâng doar semnături. Mai vedem cu o lună înainte de alegeri cât are.
Sunt mulți care nu l-ar mai vota. Însă în turul doi tot trebuie să aleagă pe cineva, iar Iohannis ar fi mai puțin toxic decât Barna, Dăncilă sau Diaconu.
Tantica aia care crede ca Rusia e in NATO?
Cred ca Iohannis, după câte au zis niște sondaje. Dar are șanse și ăla de la USR Barna.
O sa fie strins turul doi Barna vs KWI. Am votat KWI data trecuta, dar nu mai vede votul meu nici daca ajunge cu Firea in turul doi - cu conditia ca Firea sa candideze independenta. Mai bine imi maninc mina decat sa stampilez pe ciuma rosie.