Cam asa, dar vezi ca il superi de domnul GolopențaAdrian care doreste ca cea mai puternica natie sa fie condusa in continuare de un bufon doar pentru ca lui nu ii plac gay si a auzit ca Biden nu ar avea nimic impotriva lor.
Biden mai e si bisericos din ce aud. E de preferat un bufon curvar unui bufon cu crucea-n mina in fruntea US...
Chiar daca nu as fi de acord cu Biden el conduce in mai multe sondaje
Eu cred ca Trump e mai bisericos decat Biden si mai credincios
Nu e o prostie ei voteaza pe cine considera mai bun si eu pe Trump il vad mai bun decat Biden
Eu nu cred, eu mă rog la Comandantul Galaxiei pentru Trump.
Ca la noi la alegeri, aleg răul cel mai mic.
Pariez 1 RON.
Trump e un bufon care ar trebui trimis in judecata pentru scheme financiare, dar e popular pentru ca e stereotipul americanului ''de success''.
Profesorul Allan Lichtman a dezvoltat o lista cu criterii pentru prezicerea viitorului presedinte.
Din 1984 a prezis cu perfectiune presedintele urmator.
Acum el a zis ca Biden o sa iasa presedinte.
Si tin sa ii dau dreptate. Lumea s-a cam saturat pe Trump si de tampeniile pe care le spune. Acum nici Biden nu e un candidat prea stralucit...
=================
Acum, indiferent de cine iese un lcuru e sigur : presedintele care urmeaza o sa fie cel mai detestat presedinte din istoria SUA.
Si ce e cu asta si la noi e PNL cu oamenii lor aia nu inseamna ca au sa si castige alegerile parlamentare
E pentru ca face scheme de baiat destept ca romanii, nu pentru ar fi muncit cu adevarat:))
Daca fostul tau avocat de arunca la lei, e clar ca ceva nu faci bine:))
https://www.businessinsider.com/......ory-2020-9
Tara e impartita in 2, indiferent de rezultat o sa iasa scandal.