Va fi o lupta foarte stransa, deja am vazut ca s-au facut noi aliante pentru al invinge pe Basescu.
E evident ca va castiga Geoana pentru ca voturile lui Crin Antonescu se transfera la Geoana si Basescu ramane in urma...asa cred cel putin
Of, chiar daca stiu ca raspunsul imi va fi postat cu "stupid"(cel mai probabil), eu nu il consider pe Mircea Geoana in stare sa conduca Romania asa cum trebuie. Ar trebui sa i se dea o sansa lui Basescu sa realizeze ceea ce isi propusese in anii trecuti, nu totul se face atat de usor, si mai ales daca mai ai si adversari! Zau ca nu stiu cine va castiga, sper ca Basescu. Dar vom vedea. Cum va fi, va fi, nu-i nimic altceva de facut decat sa asteptam si sa vedem!
Geoana, pentru ca este un OM potrivit pentru a fi Presedintele acestui popor Roman care s-a saturat de amentitari din partea lui Basescu si a clicii lui care ne-a condus 5 ani pe criteriul...:"dezbina si conduce"... semanand teroare in sufletul majoritatii oamenilor (pensionari, salariati, someri, asistati,.).
MisterKat întreabă:
MisterKat întreabă:
ciumpalaku întreabă: