Nici o sansa, credeti ca lumea e proasta incat ce a facut partidele care au fost la guvernare? Alianta Crestin Liberala= PDL+ PNL au votat taierea salariilor si pensiilor si ne-au aruncat oamenii in saracie lucie! Gata nu mai vrem inapoi la guvernare, nu mai vrem pe Basescu inapoi! Adio! O schimbare e binevenita, chiar daca raul e mai mic acuma!
Sincer sa fiu cel care au taiat pensile si salarile a fost Iliescu, "taticutul lu' Ponta". Toti zic ca Iohannis e vinovat pentru taierea veniturilor dar nu e adevarat, el nu are nicio legatura. Plus de asta si Ponta si Iliescu sunt comunisti (securisti) deci prost sa fii sa votezi cu Ponta cand asta face tot felul de declaratii nerealizabile.
Salut! Eu cred ca o sa iasa Victor Ponta. El vine cu tot felul de anunturi: marirea pensilor( caz care nu e posibil daca economia nu prospera; doar nu o sa dea din salariul lui), micsorarea preturilor, etc. Daca li se vor permite celor din strainatate sa voteze situatia s-ar putea schimba. In principiu, eu cred ca Ponta va iesi datorita manevrelor pe care le face, dar nu exclud si o iesire a lui Iohannis.
sabin89 întreabă: