Cred ca vor intra Geoana si Basescu. AS VREA sa intre Antonescu si Geoana, ca sa pot vota cu sufletul impacat.
In turul II, probabil va trebui sa votez negativ. Chestia e ca n-o sa stiu care ar fi "mai" negativ.
Eu cred ca Basescu si Geoana intra in turul doi. Nu pot sti cine va iesi. Depinde de votul romanilor.
In turul doi intra Basescu si Geoana sau Basescu si Antonescu. Daca ar fi dupa mine, ar castiga Antonescu.
Ar fi bine sa se faca alegeri in 4 tururi. Din primul tur sa raman 4, apoi 2, apoi 2. Traian Basescu si Remus Cernea.
Basescu si Geoana.In finala vom vedea, depinde de voturile celorlalti candidati si de preferintele romanilor.
În turul doi, sigur vor ramane in competitie ''Mircea Geoana'' si Traian Basescu '', restul candidatilor vor fi multumiti ca au participat la aceasta competitie.
In turul 2 intra DOMNUL BASESCU si cu geoana... si de castigat o sa castige comunistu ca ii da si crin voturile lui. foarte proasta lege din constitutie
Clar ca iese Geoana si Basescu.De castigat castiga Geoana, sunt foarte multi impotriva lui Basescu.Eu l-as prefera pe Crin Antonescu.
Va intra Geoana si Basescu, si de castigat va castiga Basescu.Nimeni nu va dori sa mai ajunga din nou unul ca Iliescu cel cu manile patate de atata sange sa ajunga din nou sa decida politica in Romania. Iar cat priveste Crin Antonescu, as fi fost de acord cu el daca nu ar fi fost patriciu in spatele lui.Ala a facut foarte mult rau romanilor si nu doresc sa-l continue.
Cred ca vor intra Antonescu si Basescu (sau cel putin asta sper)
Oricum sper sa castige Antonescu alegerile ca de Basescu ne-am saturat toti...
Daca Romanii au cel putin un gram de bun simt, va fi ales Basescu, nu pentru ca este Presedintele ideal, ci pentru ca este mai puternic decat toti la un loc, si poate lupta impotriva tuturor; de ce credeti ca este nevoie de atatea aliante sa lupte contra lui Basescu?
Acum se voteaza Presedintele, nu partide, nu aliante, deci, sa speram ca va iesii Basescu, pentru ca copii nostri vor parasii o tara unde Iliescu va fi din nou "creierul" din umbra; MERG CU BASESCU.Chiar doar pentru a vota contra PSD
CARDHU întreabă:
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: