| cutache a întrebat:

Cine dintre voi a suferit o executare silita in urma neplatei ratelor la banci(recent)m-ar interesa EFG Euroline

Răspuns Câştigător
| rey a răspuns:

Deci... Eram cam mic, şi taicămeu după puţin alcohol a zis,, Hai să îţi iau un calculator'', a făcut rate pe 4 ani, computerul costa 19 mil, acum în fiecare lună plăteşte 80 lei şi nu mai zic, cât avem de plată, acum o să mă străduiesc mai mult să aflu.

Azi-iarnă după terminarea sezonului la munte cu o prietenă şi soţul, sună cineva... deja îi pica faţa prietenului,,, Suntem de la Euroline, mai aveţi 12 milioane de achitat''zicea o păsărică.
A făcut greşala să îsi ia o combină în rate cu 6 mil. dar a plătit 10, soţia după faza asta se gândea la divorţ căci nu a fost de acord, de la început cu ratele, azi nu mai ştiu dacă a achitat sau nu, dar atunci se pregătea să facă rost de bani că nu avea ce face.

Părerea mea e că mai bine aştepţi decât să te complici cu rate, mai ales EUROLINE!

7 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu am patit-o dar la 2 zile dupa depasirea datei scadente am primit un mesaj in care scria ''Aveti o restanta de 450RON, va rugam sa o achitati imediat!"...cam ciudat!
Spun ''ciudat'' fiindca mai platisem pe luna respectiva niste bani... dar am mers si am platit, pentru ca doar nu or veni aia sa ne ia televizorul...rolling on the floor

cami
| cami a răspuns:

Glumesti? Camatari in toata regula. Asa o patim si noi. Nu vor sa ne ANULEZE nemernicul ala de card. Siiii, o lungesc asa. bineinteles plateste pe fiecare luna cate 10 lei, iar acum 70, pentru nu stiu ce. dobanda. Decat sa te incurci ca astia, mai bine te duci si te... usurezi.

| albastrel a răspuns:

Niste idioti, nesimtiti, si bine termin cu insultele! deci...parinti mei au rata la banca de cand ma stiu.adica de vo 10 ani laughing...asa trecem peste...si in astia 10 ani pe cuvantul meu daca nu li s-a intamplat si lor exact acelasi lucru pe care l-a patit si cami...adica...au platit o groaza de facturi si nu se intelege de ce...adica platesc 2 facturi in aceeasi luna...

un alta faza a platit-o prietenul meu... a avut o rata la nu stiu ce...pe care o platea la banca...in 4 ani nu a primit nici o scrisoare sau vreo instiintare ca are vreo datorie la ei... e la ultima plata, adica mai avea o singura rata de platit... poc si supriza! a primit o scrisoare ca are de platit vreo 6 mil...de ce? cum si cand? nu se stie...cica erau rate neplatite...sunt niste jefuitori!

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Camatarie legala...straight face

| albastrel a răspuns:

Daa// era o alta faza acolo big grin

cami
| cami a răspuns:

Daca te incurci cu ei, numai scapi ca de. RAIE! Nu inteleg de ce?! Am terminat ratele (le plateam cu un card), iar acum vine pe fiecare luna cate-o factura... Pentru ce?!? ne intrebam si noi. Si nu vor sa-l anuleze... Mergi la Flanco, "ne pare rau nu suntem noi in masura", mergi la EFG "ne pare rau, dar nu putem sa ne bagam", dar atunci cine se ocupa de asta?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu inca n-am auzit cazuri, fiindca la noi in judet de abia acum sa ajuns la chestia asta cu EFGul, si toata lumea e foarte incantata de idee! dupa parerile vostre cred ca o sa regrete ei mai tarziu! dupa cate am inteles este o firma din Olanda care a cesionat drepturile unor contracte de credit de la BankPost!

Întrebări similare