anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi explica si mie ce sa intampla la Fasia Gaza, care sunt interesele?
Si despre avionul Malaysian prabusit.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fasia Gaza este un teritoriu din fost Palestina care este condus de o miscare extremista numita Hamas, miscare care este impotriva Israelului. Tot razboiul a inceput cand Hamas a omorat 3 copii israelieni in fasia Gaza.

Avionul prabusit a fost doborat de separatistii prorusi din Ucraina probabil in urma unor informatii gresite pe care le detineu crezand ca sunt transportate arme sau spioni

| 0x11111051 a răspuns (pentru suntserios):

De unde stii ca a fost doborat de separatisti? Fiindca ti-a spus televizorul? Dovezi sunt?

| suntserios a răspuns (pentru 0x11111051):

Esti invitatul meu sa te duci sa investighezi pe cont propriu daca nu crezi presa. oricum dovezi au fost cea mai clară discutiile telefonice

| 0x11111051 a răspuns (pentru suntserios):

Bai, da esti zombat de presa... dooamne rolling on the floor
Din start mi-am dat seama ca vei spune despre discutii. Acum sa te intreb un lucru: Nu ti se pare ca intre replici, pauza e prea mare si tonul cu care le raspunde e diferit? Chiar in cap nu iti vine asa o intrebare?! Chiar nu ti-ai dat seama ca discutiile telefonice sunt facute din secvente ce dateaza inaintea prabusirii avionului?

Acum: Ca sa te trezesc oleaca la viata:
Zona aviatica-civila in regiunea Donetskului a fost inchisa, atunci ce cauta el acolo?
Avionul a fost ghidat de catre turnur de control ucrainean din start din timp ce a intrat pe teritoriul Ucrainei.

Acum intelegi? Intelegi ca asta Petr P. a pus la cale ca sa traga cumva atentia mondiala, si sa faca o imagine urita Rusiei?!

Sau tu numai dai crezare la ceea ce vezi la TV.

Ah da, am uitat. La voi in Romania, contentul e schimbat astfel ca sa ii proslaviti pe EU si pe americani rolling on the floor big grin

| suntserios a răspuns (pentru 0x11111051):

Fa te jurnalist, investigator sau mai stiu eu ce, adu dovezi concrete sa iti sustii teoriile si gata.

Doar din teoriile conspirationale ale tale nu are rost sa incerci sa conving lume. Ramai fan Putin din partea mea, dar nu baga altora pe gat ideile tale

5 răspunsuri:
| bogdancatalin357 a răspuns:

Pentru ca petrol.