| ionutzu03ionut a întrebat:

Cine imi zice si mie un joc care sa invat pentru permis auto, sa conduc o masina si sa fie acealeasi semne ca si in realitate
dau funda!

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Ar fi un joc: City car driving
http://www.youtube.com/watch?v=A3ecne8YtVk

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

De ce, cartea nu iti mai place? din cauza unora ca tine risc eu si altii accidente mai ales pentru neacordare de prioritate? nu cred ca gasesti tu un joc care sa aiba atat de mult detaliu pe semnele de circulatie, nici macar in saint row sau gta, nici in NFS sau simulatoare auto...

| ionutzu03ionut explică (pentru JohnnyBi):

Altu frate ...vad ca nu intelegeti ca vreeau un joc care sa inteleg mai bine rolul semnelor pana ma pot apuca de permis...

| JohnnyBi a răspuns (pentru ionutzu03ionut):

Si eu ti-am zis CA NU EXISTA. sau nu intelegi asta din postul anterior?

| al3x955 a răspuns:

Lool, revin-o la realitate, niciodata sa nu mai compari realitatea cu jocurile, chiar si daca ai gasi un joc care sa semene 'la perfectie' cu realitatea creierul tau v-a sti ca nu e nici un pericol ca doar stai pe scaun si se va obisnui asa ceea ce poate fi periculos in viata reala(si asa fara volan, pedale si schimbator in 5 trepte de pc nu faci nimic dapai cu tastatura).
Cel mai recomandat este sa nu te invete nimeni sa conduci in afara de instructor.

| ionutzu03ionut explică (pentru al3x955):

Eu vreau sa invat semnele mai usor si sa inteleg rolul lor, vad ca tot nu miai rasp la intrebare. infine lasa