Campania electorala, chiar negativa, nu este permisa astazi.
Si fiecare face ce vrea, votul este liber.
La pozitia pe care o ai nu cred ca te-ar vota cineva.
Majoritatea merg degeaba la vot. Dacă votul nostru ar schimba ceva nu ne-ar mai lăsa nimeni să votăm!
Chiar daca esti un user care mie unul mi se pare destul de destept si pe care pot sa zic ca-l respect, de data asta ai dat-o in bara. Sa nu-i lasam pe pensionari sa ne decida viitorul si sa lasam pe cine? Pe tinerii frumosi si liberi care habar n-au si nu inteleg nimic din politica, dar care sunt mari reformatori, mobilizandu-se pe Facebook? Ei sustin ca nu se uita la televizor, insa asta nu-i face cu nimic mai destepti pentru ca Facebook-ul ii face si mai usor de manipulat. I-am vazut in iarna cand protestau si nu stiau pentru ce. Multi si prosti, asa as putea sa-i caracterizez cel mai bine. Tinerii astia au dat jos un guvern care si-a facut treaba si au adus in locul lui niste incompetenti. Ideea e ca nu conteaza daca esti batran sau tanar, conteaza ce ai in cap. Faptul ca unii cred ca pensionarii sunt oamenii PSD-ului, "comunistii", iar tinerii care l-au votat pe Iohannis sunt luminati, destepti, inteligenti si atotstiutori este complet fals. Nu putem generaliza. Fiecare padure are propriile uscaturi.
Noi la Brasov avem ce vota. Pe george scripcaru. Avem un oras, frumos, strazi asftate, avem centura orasului, ocolitori, poduri... Ma mandresc cu orasul meu si cu un asemenea primar. Candideaza din nou pentru a treia oara. De data asta independent. Dar sigur oamenii il vor alege din nou.
Daa mestere, da-i cu propaganda sa iasa boii la vot! De exemplu la Rm. Valcea daca ies tinerii la vot va fi ales primar Gutau, cel condamnat pentru coruptie!
Iti convine asa? Sa mai iese tinerii la vot?
Vad la stiri ca 2 mil romani au votat deja. Tineti-o tot asa
Apoi nu generalizez la batraneii da eu am cunoscut mai ramoliti.
Tin sa te anunt ca au drept de vot cetatenii cu resedinta in Romania incepand cu 18 ani.
Si pensionarii
Si cei din puscarii care au drept de vot
Pentru binele bucurestenilor Piedone nu are dreptul sa fie ales, dar poate sa aleaga.
Treaba fiecaruia cui da votul pentru ca este secret, direct si liber exprimat.
Nu cred ca ai canditat la vreo primarie, consiliu local, judetean sau de sector dupa caz.
Esti eligibil?
Deci e oficial, la Rm. Valcea este primar liberalul Gutau, condamnat pentru coruptie! Prin urmare bosorogii votanti traditionali ai PSD au stat acasa si uite ce a iesit.
Ca sa citez un ochelarist celebru, sper ca acum esti multumit!
bogdanbogdan13 întreabă: