HepHap
| HepHap a întrebat:

Cine promite mai frumos? Geoana sau Basescu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza, n-am vazut! Indiferent ce au spus, eu stiu ca ma duc la vot si chiar il votez pe Traian Basescu!
Ne vedem pe 6 decembrie, la vot! happy
In fine, e o expresie, nu-s Ochila sa bat pana la voi!

27 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important e cine pune pune botul.ca de aia le da votul.

| inna a răspuns:

Basescu big grin

| Klara a răspuns:

Marinarul Base. :X

| elena a răspuns:

Minciuni, minciuni, minciuni electorale...in discutiile lor eu ma simt ca un fir de nisip in desert...cu-i ii pasa de mine, de noi? Vorbesc discutii, iar eu un prost ma duc sa-l votez pe unul sau pe altul, nu merita niciunul acest deranj din partea mea. Asa ca poate Dumnezeu ii poate vota, eu una nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Basescu.Geoana zice precum zicea Ceausescu. va promit miliarde, sanatate ca in america, educatzie super, scapare de criza.
care nici in america nu s poateoh go on si face. " o sa gasim noi banismug"
oh go onsi nu stie sa isi recunoasca greselile

| VladyCristian a răspuns:

Base happy Geoana e comunist smug... 4ever

| JeSa a răspuns:

Buna!, sincera sa-ti fiu, Geoana "le da bine", heheee!, cat "negativitism" pe noi, ro..., Pa, pa!

| StaRmAgiC a răspuns:

Ha ha halaughing vorba e vorba. Dar fapta s-o vedemtongue

Ce tare au fost cadourilelaughing si cu biblialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@simpaty18 alea au fost cadourile pentru a vedea si noi cat de mult poate minti un politicianhee hee

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Pai Geoana chiar a promis frumos. Acum sper sa se tina si de promisiuni. La Basescu am mai auzit odata promisiunile astea. Ma lasa rece din partea lui. Din punctul meu de vedere, Geoana l-a facut KO pe Basescu si chiar nu se astepta de la Mircea Geoana sa-l puna la punct.

| AvalohAlyn a răspuns:

Fapte nu vorbe.La Basescu nu prea am vazut fapte.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Tu nu iti dai seama ca degeaba pui intrebari legate de politica pe site, atata timp cat majoritatea celor care raspund au varsta incepand de la 12 ani, sau chiar mai putin?

| Flav a răspuns:

Geoana a promis foarte frumos. Mi-au dat lacrimile.crying
@blonda_suprema - oare ne-am uitat la aceeasi emisiune? Saracul n-a stiut nimic ( legislatie, constitutie ) si tot a tinut-o cu locurile lui de munca.Intr-adevar, a fost o fabula recitata frumos. Aprope de talentul lui Crin.
Consider ca Basescu l-a dat de pamant, mai ales la faza cu Vantu. Nu se poate sa faci un om malefic, iar la miezul noptii sa te duci la om acasa, in conditiile in care ieri a avut o zi plina de campanie iar azi se prezenta in fata romanilor. Knock-out de 5 stele.
@TigergeridAlan- Tie inca nu ti-a sunat clopotul de culcare, sau esti ingrijorat ca nu vor avansa parintii in grad la munca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DianaLostInDreams : eu am 13 ani! tongue
Am raspuns doar asa, ca sa derutez adversarul ca ma duc la vot! Restul a fost serios, foarte serios!

| mircea a răspuns:

Nu stiu daca este vorba de Geona sau de Basescu. Problema unor romani este ca asteapta ca cineva sa le promita oarece si apoi, ca trebuie sa "pice para malaiata in gura lui Natafleata! " Dar uite ca para asta nu-i malaiata si nici nu vrea sa pice. Geoana se lauda cu ce-o sa faca, iar Basescu "ne plictiseste" cu ce a reusit intr-adevar sa realizeze si cum isi va duce la bun sfarsit promisiunile. Pana acum Basescu este singurul care a facut totusi cate ceva din ce a promis. Singurul! Concluzia este ca Geoana se lauda si acum ca si alte dati, pentru ca nu reuseste sa convinga si sa fie si el ales macat o data. Oricum, intrebarea e buna, recunosc.

Răspuns utilizator avertizat
| Flav a răspuns:

@scelerat laughing Nu-i frumos, dar e sanatos sa dormi. Sau o fi si frumos?thinking
@mircea - ai pus problema cum trebuie. Bravo.

| Arthur a răspuns:

Geoana a vorbit mult in stil 'limba de lemn' :asculti mult si retii foarte putin. A fost in afara multor subiecte, dar astea sunt amanunte neesentiale -ca si candidat la presedentie, sa te duci la 1 noaptea in vizita la un afacerist controversat motivand ulterior, dupa ce a fost scuturat binisor de Basescu, ca a fost doar ca sa explice o afirmatie minora facuta cu o zi inainte e ceva de rasul curcilor.hee heeCum v-ati putea inchipui un presedinte ales sa se prezinte la ordinul unui rechin, la orice ora din noapte, pentru a da diferite explicatii acestuia? Hai ca e de rasu'-plansu'!laughing
Alta faza dementiala e sa il pui pe un comunist, fiu de general de securitate, sa jure pe biblielaughing(Comunistii nu sunt cumva atei?)Iar pe Basescu sa jure ca nu a lovit nici un copil.Cam ce memorie trebuie sa ai pentru a iti aminti daca in viata ai lovit in gluma sau in serios vreun pusti? Aici a fost pus in dificultate Basescu, pentru Geoana sa jure nu cred ca avea prea mare importanta (daca e ateu). Totusi am observat ca il cam frigea biblialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geoana a promis cel mai frumos: 20000 euroi daca venim acasa. Io tocmai am venit si abia astept sa ma focusez pe euroii promisi.winking Daca nu mi-i da, il votez pe Base! laughing

| alecs871 a răspuns:

Cine promite sau cine minte mai frumos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@blondina suprema-ma faci sa rad, sincer.Sigur tu nu te-ai uitat la meciul de fotbal? Caci la dezbatera la care ceilalti s-au uitat...cu siguranta ca nu ai fost prezenta.In schimb, daca totusi ai fost prezenta, atunci nu-. ti mai acord circumstante atenuante si iti spun ca tocmai ai avut un moment precum nikul tau.Cum este posibil ca Geoana sa vina cu temele nefacute? Cum este posibil sa vorbeasca despre proiecte de legi care tocmai au fost implementate? Cum este posibil sa vorbeasca despre proiectul de lege privind rezidentii fara sa stie ca deja este implementat? Cum este posibil sa vorbeasca despre proiectul de lege,, rabla pentru tractoare'' cand de la 1 ianuarie se va pune in aplicare? Si mai are si nerusinarea sa spuna ca el il va pune in aplicare? Dar cine l-a elaborat? Este un ignorant si un mincinos, asta este Geoana.Este bun numai de chitarist, caci de presedinte...nici vorba.Nici macar notiuni elementare de economie nu are, cum oare va putea conduce el Romania? Il cheama Vanghelie si Vantu la raport ca seara trecuta? DESCHIDE-TI OCHII BINE, SI NU FACETI PROSTII, NU VA LASATI MANIPULATI DE REALITATEA TV SI ANTENA 3!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine minte mai frumos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ambii, împreună şi reciproc!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoi mint la fel de frumos. Daca ar putea realiza macar o parte din ceea ce spun, s-ar chema ca nu mai locuim in Romania...

| AvalohAlyn a răspuns:

Flav inchide gura ca intra musca.laughing

| Flav a răspuns:

@TigergeridAlan- du-te mai la desene pe asfalt.

| AvalohAlyn a răspuns:

Esti cam naiv...si ai o gandire foarte slaba si urata.pa.

Întrebări similare