| skif2skif a întrebat:

Cine sunt cei ce vor vota cu USL? Cat de naivi sunt cei ce cred ca liderii Ponta si Antonescu intrand in greva parlamentara vor face bine unei intregi natiuni? Presupun ca toate acestea vor avea urmari care vor viza in primul rand natiunea...

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Cine inca mai are incredere in politica sau institutiile statului roman, ala e un mare cretin. TOTI sunt la fel, ca e Ponta ca e Antonescu, ca e Basescu ca-i Soarbe Zeama tot aia e...

Iar de institutii, nu mai vorbesc.

Povestioara 1 :

Alalta ieri seara, la spitalul Arsenie Bagdasar din capitala (care este o bataie de joc de spital), la urgente, era unu mare si cu ceafa lata care acuza un discomfort in zona inimii. Era cu una (habar n-am cine era aia, probabil vreo ruda sau gagica-sa) pe care medicul a incercat s-o dea afara din cabinet ca sa-l poata consulta.
Respectivul, considerand ca a bruscat-o pe tanara domnisoara (desi medicul nu i-a zis decat sa iasa ca sa-si poata face datoria) l-a amenintat ca-i ia gatul dupa ce iese din tura.
Medicul a sunat la politie si in cateva minute, pe neasteptate a venit un echipaj format din ATENTIE 8 militieni. Ala, de fata cu militienii inca ii mai arunca cate 1-2 medicului. Ba mai mult, cand sa fie legitimizat, a zis ca nu-si da datele fiindca este superstitios. In final cei 8 militieni au plecat cu mana-n cur fara sa-i faca nimic (nici macar un avertisment nu i-au dat fiindca nu a aveau datele)
Asta este institutia statului numita politie... Daca l-a mai asteptat sau nu sa-i ia gatu la iesirea din tura, asta habar dar n-am.

Povestioara 2 :

Un tovaras a fost batut mar de o gasca mare de nazisti (mai demult) si toti am mers la sectie sa dam declaratii despre ce s-a intamplat.
Pe langa faptul ca politistii nu le-au facut la aia absolut nimic, ba chiar voiau sa-i dea tovarasului meu amenda fiindca tipa prin sectie pe acolo ca de ce nu se face dreptate, cand ne-au trimis acasa i-am rugat sa ne insoteasca pana la autobuz, fiindca fusesem amenintati ca nu scapam vii in seara aia, findca am chemat politia.
Raspunsul militienilor a fost urmatorul (citez) : nu este de datoria noastra sa facem asta, exista firme speciale de bodyguarzi.

Nu cred ca trebuie sa mai adaug nimic despre aceasta institutie a statului. Imaginati-va ca asa sunt toate. Si asa au fost mereu, indiferent de regimul politic.

0 răspunsuri: