E foarte mult de zis,in general,ce trebuie sa stii este ca ei au ca plan Noua Ordine Modiala, de care probabil ai auzit.Ei se folosesc de numerologie, anumite energii, chackre(da, chiar exista chackrele) pentru a-si planui atacurile asupra societatii(vezi 11 septembrie 2001). Intr-adevar, ei ne controleaza cu ajutorul guvernului si muzicii industriale(poti vedea Demascarea industriei muzicale, un documentar de 10 parti/o ora in care descrie mai adanc toate aceste aspecte), in momentul de fata, se crede ca urmeaza un atac intr-un oras din America, gen New Jersey.Semnele sunt pe noua bancnota de 100 de dolari(poti vedea pe youtube). Dupa cum probabil ti-ai dat seama, ei controleaza si sistemul bancar mondial si ne-au facut sa credem ca suntem in criza pentru a ne tine sub control atent.Tot ei ne-au facut sa ne revoltam asupra lui Ceausescu(vezi pe youtube:ceausescu si masoneria). Deasemenea, ei sunt slujitorii Diavolului si merg pe calea lui.
Mai este foarte mult de spus, dar nu am destul loc si timp aici si acum pentru a explica.Ti-am povestit pe scurt, te mai poti documenta de pe google(ai grija ce citesti, nu citii aberatiile de pe wikipedia).
Succes!
Sunt cei care au in casa becuri de 100. Vor sa nimereasca vasul buzii si nu capacul, vor sa poata citi si scrie acasa, etc.
Salut si eu cand eram mai mic ma interesam de masoni iluminatii etc.
Iluminatii sunt trimisii "diavolului" eu isi vand sufletul pentru avere, faima....Si de atunci incep sa il slujeasca pe Lucifer. Funda?
anonim_4396 întreabă:
Annalina99 întreabă:
sabin89 întreabă: