| Marck94 a întrebat:

Cine va fi președintele României 2019-2020? Ati fi de acord sa fie tot Iohannis? Si nu inteleg ca e presedinte de 4 ani si nu a facut nimic pana acum! Pe cine ati vota in afara de Iohannis? Dragnea sa plece si toti hotii.

42 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu intelegi nimic din politica asta. Iohannis nu a facut nimic pentru ca Dragnea i-a limitat drepturile. Prim ministrul face tot in tara asta. Stii bine la cine ma refer si a cui marioneta este. Asta apropo de modul cui ii raspunzi lui sadrian46.
Daca habar nu ai de politica, stai in banca ta si posteaza intrebari despre anime-uri si ursuleti de pluș.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa nu mai faci tot felul de declaratii pe aici ca nu prea intelegi mai nimic din ce se intampla.
Ai macar idee care sunt prerogrativele unui presedinte?
Presedinte din Europa? WTF? De ce sa fie presedinte 2019-2020 cand mandatul e de 5 ani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prietene, invata sa vorbesti mai ales cand scrii prostii.

acum 43 minute | Marck94 a întrebat:
Cine va fi președintele României 2019-2020?

presedintele va fi 2019-2024...

Iohannis a facut multe pentru prerogativele lui. Principala prerogativa a presedintelui e politica externa. Si a fost si este presedintele cu cea mai buna imagine externa din cati a avut Romania. Invata un pic de politica si pe urma vorbeste ca ultimul nesimtit pe aici.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oo da, o sa aiba 10 voturi gluma aia de partid, mare ghinion

| AC4S4 a răspuns (pentru suntserios):

PRM, PRU si Noua Dreapta (ND) sunt printre cele mai votate partide de catre nationalisti. Au format o alianta electorala. Nu m-ar mira sa ajunga in parlament (sa stranga cel putin 5% voturi).

PRU a luat 2.70%, PRM a luat 1% (la alegerile din 2016). Li se adauga si ND. Au ceva sanse sa ajunga in parlament.

Nu crede ca nu are cine sa-i voteze. Eu chiar ii iau in calcul pentru a-i vota.

| suntserios a răspuns (pentru AC4S4):

De la 1% pana la pragul electoral e nevoie de multe persoane care sa își dorească o tara închisă, rasista, homofoba, în afara UE și pe deplin supusa bisericii. Greu sa dai peste sute de mii de astfel de votanți.

Ala e pragul lor maxim, nu au cum sa îl depășească, nu poți converti cu asemenea "valori"

PRU a luat 2.70%, PRM a luat 1%. Adunand, se face 3.70%, nu 1%.

Aceste partide nu sunt nici rasiste, nici homofobe. Adu argumente, nu vorbe-n vant.
Eurosceptice, da, sunt, din pacate.

E irelevant cât fac împreună. Pragul electoral nu se face împreună.

De fapt, da.
Așa a primit partidul conservator locuri în Parlament în 2012, deși a avut numai 4.55%, era în USL.
Poate or mai fi ceva condiții la alianțe, nu știu. Dar nu trebuie să aibă toți membrii 5%.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AC4S4):

ăia au mers pe liste comune, PC a luat 4, 55% din locuri în parlament, nu din voturi, voturi a luat tot USL-ul.
E foarte relevant cât fac împreună dacă merg pe liste comune, dar nu cred și nici n-aș vrea să-i văd făcând pragul, deja avem destule partide extremiste.

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

In vest nationalismul e foarte comun, partide de dreapta extrema exista in multe parlamente. In Romania nu.

Singurul lucru rau pe care-l vad la aceste trei partide de extrema dreapta e euroscepticismul. Din punct de vedere social, sunt de acord cu acestea.
Citisem undeva ca vor merge pe liste comune, vedem.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AC4S4):

Păi sunt răspândite și le-ar vota destui și aici dacă ar avea expunere.
Ăla care ți-a vorbit mai sus de toleranță si ce mai zice el, repetă obsesiv ideea scoaterii religiei în afara legii...idee deloc extremistă. big grin

Ia uite ce au facut nationalistii in Italia... oficial de azi au bagat o in recesiune... hmmm

https://www.profit.ro/......a-18834860

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine va fi președintele României 2019-2020?
=====
Klaus Johannis, 2020-2024.
=====
Ati fi de acord sa fie tot Iohannis?
=====
Nu numai că sunt de acord, voi vota cu el
=====
Si nu inteleg ca e presedinte de 4 ani si nu a facut nimic pana acum!
=====
Păi nu înțelegi că, dacă a făcut ceva, nu ți-a spus ție tot ce a făcut, că nu era treaba ta să le știi pe toate.
=====
Pe cine ati vota in afara de Iohannis?
------
Pe nimeni.
------
Dragnea sa plece si toti hotii.
-----
Văd că te pricepi la politică. Altceva, la ce te mai pricepi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, așa sunt prost și idiot, ai dreptate, ești perspicace, mă bucur că ai observat.
Așa a fost de când mă știu,
Și mototol și bleg și blând.
Și geniu mare, și pustiu.
Și cu tine sunt de acord. Așa e Johannis, e varză, dar e varză de Bruksel. Și de aceea a fost ajutat și de forțele din Est și din Vest să ajungă pe post, tocmai de asta, să stea acolo și să nu facă nimic, să nu le strice lor șustele.
Și mai am un argument. ÎI plac casele că de aceea a făcut colecție de case. Dar casă faină ca Cotroceniul să stea încă 4 ani în ea, n-are.
Unde mai pui excursiile gratuite în străinătate cu avion prezidențial plătite de stat, unde mai pui că el nu trăiește din salar ca mine și ca tine, poate pune tot salarul de o parte, când se plimbă la Sibiu are girofar în față și SPP în spate. Când era prof și primar, trebuia să caște gura mai des, acum o cască doar când vrea el. Marele Licurici nu vrea aici caragațe și panaramă în coasta rușilor. Ițic și Ștrul ne place, o să avem chiar și ședință de guvern comună cu ei, după Merkel va urma la Bonn tot un sas de-a lui, așa că oi fi eu prost, idiot, dar tâmpit nu sunt. Omul știe ce vrea și în final va face blat cu contra candidatatul cum a făcut Iliescu cu Vadim,
mai o scrisoare pierdută dată pe TV în campania electorală, în cel mai rău caz în turul doi mai bagă și Șoroș ceva milioane la ăia cu
regulezcâtrezist, să iasă pe stradă cu pantalonii în vine, să dea democrație la tot cartierul, și scorul alegerilor se întoarce pe dos. Așa că Marck94, eu sunt sadrian46, dacă te uiți la cifrele mele, eu cam văzut până acum ceva alegeri...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru sadrian46):

Iar dracnea si-a facut mosia aia din salariul de bugetar? Vezi ce case are Iohannis si ce case au astia din pesede care se dau loviti ca ii prigoneste justitia. P.S. Misto latrina 3, nu? Sa stii ca Soros inca nu ne-a platit pe aia care am iesit in strada, nici pe aia cu ciini si copii, nici pe aia fara.

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Lasa ma, ca unii au impresia ca un presedinte bun e ala care merge cu tramvaiul si face politica externa din biroul din cotroceni.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Ei, poate sa mearga si cu bicicleta. Buba e ca vrei-nu vrei, trebuie' sa faci deplasari. Ideea e sa faci si altceva in deplasarile alea decat sightseeing si shopping.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu toate ca "nu a facut nimic", Iohannis mi se pare un presedinte corect, care nu ne strica imaginea cu nimic, si pe unde isi pune amprenta, lasa bine. L-as mai vota, dar personal mi-e dor de Base. Cu toate ca nu e curat, macar facea circ misto, impotriva pesedeului.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Tu daca ai fi presedinte ce ai face? Ai habar ce POATE sa faca un presedinte la noi? P.S. Mi-e indiferent cine e presedinte, atita vreme cit nu e un cretin ca dancila. Poate sa fie si Ponta presedinte, atita vreme cit nu ramin debilii de pesedei la guvernare.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Revin cu intrebarea mea - ce ar fi putut sa faca in directiile pe care le crezi tu? In alta ordine de idei, uite una dintre chestiile pozitive - nici multe, nici prea putine - https://stirileprotv.ro/......14-00.html
https://www.digi24.ro/......ile-940076
https://www.aktual24.ro/......n-romania/
http://www.ziare.com/......ui-1544442
https://www.mediafax.ro/......i-17379802
https://www.hotnews.ro/......atilor.htm

| Frank51 a răspuns:

In primul rand habar nu ai de politica, in al 2-lea neavand cunostinte degeaba afirmi "nu a facut nimic", "sa plece toti hotii", pentru ca nu stii ce rol au politicientii. Iohannis este primul Presedinte cu demnitate si solidaritate, pe care l-am avut. Se cunoaste dupa fapte si dupa imaginea lui, este un om cu bun simt, finut, cult, are toate calitatile pe care ar trebui sa le aiba un Presedinte. Fostii Presedinti au dat dovada de ipocrizie, prostie, talharie, dusmanie.

Faptele vorbesc, Dragnea foloseste institutii publice in favoarea sa, golind buzunarele statului de miliarde de euro, care trebuiau sa ajunga in buzunarele tale, in parcuri, autostrazi, scoli, spitale.
Iohannis a putut sa il tina in frau pana acum, impiedicandu-l sa faca ravagii, altminteri pagubele erau catastrofale. Si totusi multi oameni nu stiu ce se intampla, asta este cel mai trist.

| Ineys a răspuns:

Daca nu ai observat, domnul presedinte Iohannis este mai lent de fel.

A facut deja tot ce trebuie facut, doar ca lucrurile se intampla la fel cum este si dansul, mai lent.

Daca vrei sa iti imaginezi, se produc asa cu incetinitorul, efectul ala de slow-motion din filme.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Intrebarea e cine dracu e dispus sa isi sacirifice 5 ani din viata ca sa devina presedinte in tara asta de rahat saraca, inapoiata si mizerabila fara valuare. Sincer pe mine chiar nu ma intereseaza cine va fi asezat in scaun pentru ca toti care au fost si vor fi sunt niste javre niste nenorociti. Adica de ce sa ma duc la vot? pentru ce? ca sa traiasca el bine din banii mei si ma fure in continuare, nu tata nu. Sistemul din Romania e de rahat de aceea nu se schimba nimic si nici nu o sa se schimbe pun pariu ca o sa ramanem la acest nivel inca 20 de ani. Am vazut ca intr-un comentariu adresat lu croissant ai spus "Cineva din Europa care ar fi dispus sa fie presedinte bun! Sper din suflet. Iohannis e foarte slab, nu a realizat nimic, da-l in p... mea. Toti hotii fura." in Europa nu exista cineva bun si cu suflet pentru ca toti fura nu conteaza din ce loc vine.

| AC4S4 a răspuns:

Stii macar care sunt atributiile presedintelui? De unde iti iei informatiile? Din filmele americane? Da, in SUA presedintele are putere mare, dar in Romania nu.
Voi vota, probabil, cu Iohannis.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votez pe oricine e în turul 2 împotriva lui
Dacă prin absurd ar fi Cioloș, l-aș vota pe Iohannis

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai combătut bine. Așa va fi, un contra candidat bun pentru un blat.
Vom alege răul cel mai mic. Iar cum toată lumea așa știe, că Johannis nu face nimic, nici bine dar nici rău, iată rezultatul alegerilor. E absurd dar sigur. Nu mă ocup de pariuri dar o să votez 5 lei pe Johannis. Câștig mic, dar sigur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Cioloș crește enorm, parcă tot ce face îi iese bine deci nu-s convins. Gândește-te că aproape sigur i-a fraierit pe ăia de la USR care au 12-13% să meargă pe liste comune cu el, care nu depășește niciodată 3-4%. Și ăia de la USR, oricât de proastă ar fi părerea mea despre ei, sunt majoritatea oameni noi, Cioloș vine cu un partid de securiști cunoscuți

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt curios daca le ai studiat dosarele de la CNSAS celor din PLUS sau iar iti iei informatiile de la A3 sau luju. ro.

E o intrebare retorica, nu e cazul sa raspunzi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

laughing n-a spus nene el, Cioloș, cu gura lui, că toti în țara asta suntem securiști?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

și mai e ceva:
tu consideri beizadelele școlite în străinătate în anii 90(pe banii ghici cui) oameni noi?
E ca și cum ar veni mâine băiatul lui Dragnea sa ne spună: ''eu sunt un om nou, n-am treaba cu politica lui tata, eu vreau să schimb ceva'' te-ar convinge?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

și 2020-ul de ce l-ai spus?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza.Altu care dã vina pe sistem pentru traiul lui, tara/ parlamentarii nu sunt de vina pentru ca cetatenii in parte sunt de rahat. E extrem de usor sa zici tara a fost vândutã la fiare vechi, sa te uiti la trecut si dai vina pe moment pe altii ca-s hoti.

| mihaicelsfant a răspuns:

,,Dac-as fi pentru-o zi presedinte
Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte
Dac-as fi pentru-o zi presedinte
V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde.,,

| croissant a răspuns:

Adevarul este ca in acest sistem din Romania nu va face nimeni nimic. Cred ca ar fi mai bine sa vina cineva din afara Romaniei ca presedinte, poate se mai schimba tara in bine

Răspuns utilizator avertizat
| curioasa210 a răspuns (pentru croissant):

Pai si Iohannis e din afara tarii, e neamt...la fel de la Regele Carol I pana la Regele Mihai I si acum Iohannis! macar regii au facut ceva,,,, Marea Unire...etc

| Lucian4 a răspuns:

Nu cunoastem candidatii pentru urmatorul mandat de presedinte happy. Nu raspund la ''nu a facut nimic pana acum'' pentru a nu cunosti atributiile presedintelui din Romania, in ciuda fapului ca esti nascut in tara asta

| catalin09023 a răspuns:

Ca presedinte, Iohannis i-a intrecut pe toti, niciunul nu a fost invitat la Casa Alba, cu ce motive? Nu stim, ceea ce conteaza- e ca presa stie ca Romania a fost acolo. Part 2, Presedintele are cam 10% putere in stat, puterea Romaniei o are guvernul(executiva) si parlamentul (legislativa), nicidecum Presedintele. Cel mai probabil o sa ai de ales intre Dragnea, Iohannis, un necunoscut de prin PNL, cred ca stii cine va fi presedinte in urmatorul mandat.

| TyroneSays a răspuns:

Mai bine Iohannis ca nu a facut nimic, decat sa fie ales unul ca Dragnea care a tot furat si dezbinat tara asta...
Hai sa vedem ce ar putea si Ciolos sa faca daca ar fi pentr-un mandat presedinte...