Scrie la Facebook si solicita stergerea acelui cont. Le mai spui ca daca nu o fac o sa-i actionezi in judecata pentru afectarea dreptului la proprie imagine si o sa le soliciti daune morale.
La facebook unde? ai un mail ceva, da-mi mai multe explicatii. Mersi mult
Ti-a raspuns JohnnyBi.
Ai la bara aia cu numele tau, home, notifications in colt dreapta un triunghi care deschide o chestie unde ultimul lucru este "report a problem". iti deschide o chestie unde ai 3 optiuni din care 1 estr abusive content, acolo vei avea pe stanga image privacy rights care iti scrie asa:
Fake Timelines created to imitate real people (impostor accounts) are not allowed on Facebook. If someone created an account pretending to be you:
Go to the Timeline
Click and then select Report/Block
Select Submit a Report
Choose Report [Name]'s Account and click Confirm
Click This person is pretending to be me or someone I know and then complete the on-screen directions
If you don’t have a Facebook account, please file a report here.
If you've lost access to an account you created, learn how to secure your account.
If you see an abusive Page, report it.
voila.
Am facut asta si nu ii s-a inchis facebookùl.
JohnnyBI problema e ca pe mine m-a blocat aceea persoana care si-a facut facebook ca al meu..si eu nu pot sa fac asta dupa facebookùl eu, am incercat de la altcineva l-am raportat ca aceea persoana mi-a furat indenditatea dar degeaba. Vreau sa raportez cumva sa pot sa scriu.s-a se intelega ce se intampla, ca persoana si-a facut facebook ca al meu si m-a blocat. Si cum raportez ca si-a facut ca al meu...
Poti apela la justitia romana. cere ajutorul politiei in cazul asta sa se depuna o plangere impotriva lui nenea zukencumdracuilcheama
Contacteaza Facebook-ul la raportare account si scrie ca nu e atau contul si tot scrie porcarii despre alte fete si asa o sa ii stearga contul... Sper ca te-am ajutat.