| rrrelllaxo a întrebat:

Cineva si-a facut un facebook si de da drept mine,si-a pus poza mea de profil si baga o gramada de fete in seama si le spune numai porcari,chiar nu stiu ce sa mai fac straight face,pe mine aceea persoana m-a blocat,si nu vad dupa facebook`ul meu. L-am raportat, si tot nu ii sa blochat facebook`ul. Ce porcarie ca astia nu verifica indentitatea, ce as putea sa mai fac? AStept raspunsuri urgent!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Scrie la Facebook si solicita stergerea acelui cont. Le mai spui ca daca nu o fac o sa-i actionezi in judecata pentru afectarea dreptului la proprie imagine si o sa le soliciti daune morale.

| rrrelllaxo explică (pentru Ioandelasal):

La facebook unde? ai un mail ceva, da-mi mai multe explicatii. Mersi mult

| Ioandelasal a răspuns (pentru rrrelllaxo):

Ti-a raspuns JohnnyBi.

| JohnnyBi a răspuns:

Ai la bara aia cu numele tau, home, notifications in colt dreapta un triunghi care deschide o chestie unde ultimul lucru este "report a problem". iti deschide o chestie unde ai 3 optiuni din care 1 estr abusive content, acolo vei avea pe stanga image privacy rights care iti scrie asa:

Fake Timelines created to imitate real people (impostor accounts) are not allowed on Facebook. If someone created an account pretending to be you:

Go to the Timeline
Click and then select Report/Block
Select Submit a Report
Choose Report [Name]'s Account and click Confirm
Click This person is pretending to be me or someone I know and then complete the on-screen directions
If you don’t have a Facebook account, please file a report here.

If you've lost access to an account you created, learn how to secure your account.

If you see an abusive Page, report it.

voila.

| rrrelllaxo explică (pentru JohnnyBi):

Am facut asta si nu ii s-a inchis facebookùl.

| rrrelllaxo explică (pentru JohnnyBi):

JohnnyBI problema e ca pe mine m-a blocat aceea persoana care si-a facut facebook ca al meu..si eu nu pot sa fac asta dupa facebookùl eu, am incercat de la altcineva l-am raportat ca aceea persoana mi-a furat indenditatea dar degeaba. Vreau sa raportez cumva sa pot sa scriu.s-a se intelega ce se intampla, ca persoana si-a facut facebook ca al meu si m-a blocat. Si cum raportez ca si-a facut ca al meu...straight face

| JohnnyBi a răspuns (pentru rrrelllaxo):

Poti apela la justitia romana. cere ajutorul politiei in cazul asta sa se depuna o plangere impotriva lui nenea zukencumdracuilcheama

| ҲҲƠƠƤƧҲҲ a răspuns:

Contacteaza Facebook-ul la raportare account si scrie ca nu e atau contul si tot scrie porcarii despre alte fete si asa o sa ii stearga contul... Sper ca te-am ajutat.