| Wehrmacht a întrebat:

Cititi asta:

"Terorismul reprezintă ansamblul de acţiuni şi/sau ameninţări care prezintă pericol public şi afectează securitatea naţională, având următoarele caracteristici:
a) sunt săvârşite premeditat de entităţi teroriste, motivate de concepţii şi atitudini extremiste, ostile faţă de alte entităţi, împotriva cărora acţionează prin modalităţi violente şi/sau distructive;
b) au ca scop realizarea unor obiective specifice, de natură politică;
c) vizează factori umani şi/sau factori materiali din cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice, populaţiei civile sau al oricărui alt segment aparţinând acestora;
d) produc stări cu un puternic impact psihologic asupra populaţiei, menit să atragă atenţia asupra scopurilor urmărite."

"Art. 4
În sensul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele înţelesuri:
1. entitate teroristă - persoană, grupare, grup structurat sau organizaţie care:
a) comite sau participă la acte teroriste;
b) se pregăteşte să comită acte teroriste;
c) promovează sau încurajează terorismul;
d) sprijină, sub orice formă, terorismul;"

Practic, legea spune clar ca toate persoanele din Romania care platesc taxe sunt niste entitati teroriste in mod involuntar, nu?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu-i adevarat, de unde ai tras concluzia asta?

| Wehrmacht explică (pentru Ioandelasal):

Pai practic, cu banii nostri pe care suntem obligati sa-i dam statului(d-aia am spus "involuntar") ei isi bat joc de noi si isi urmaresc interesele prin frica si intimidare.Au trimis trupele speciale dupa niste batranai.Care erau sansele sa scoata batrana mitraliera sa traga in ei sau sa fuga? Uitati-va la poza, au si placa de otel bagata in vesta, parca s-au dus dupa o terorista.

http://www.antena3.ro/......62219.html

Iau si cazu aluia din Arad.S-au rugat politistii de el sa faca o bomba ca sa il poata aresta, vi se pare normal asa ceva? Si eu stiu sa fac un astfel de dispozitiv.Asta inseamna ca ar fi normal si legal sa vina sa se milogeasca de mina sa o fac pentru a avea ce aresta? Am inteles ca a si detonat una intr-o cupa a unui excavator si a procurat acid nitric de pe net.Cum naiba? Ce fel de serviciu de informatii e ala care prinde un om rugandu-se de el sa faca o bomba in loc sa stie ce a facut ala pana atunci? E penibil.
Pe langa astea 2 mai sunt si aia batuti la proteste.
Ce zic eu de astea 3? De cativa ani e un scandal fara sfarsit.Toti il injura si pe Basescu si pe altii iar ei sunt tot acolo si fac ce vor.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Wehrmacht):

Si ce legatura au cazurile expuse cu terorismul?
Mi se pare ca faci din tantar armasar, si inca unul de rasa. Ce exemple ai dat sunt doar o parodie de terorism si asta cu multa tragere de urechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca intepretezi legi!

Platitorii de taxe nu sunt entitita teroriste, nu contribuie si nici nu sunt partasi, intrucat statul care incaseaza taxele, nu comite acte teroriste ci banii ai intoarce spre populatie sub forma de sprijin financiar, investitii in scoli si alte institutii culturale si nu numai.