HepHap
| HepHap a întrebat:

Conform sondajelor referitoare la nivelul de educatie al electoratului, Mircea Geoana a fost, in general, alesul absolventilor de maxim 10 clase (cu precadere din mediul rural), Traian Basescu al celor cu studii medii iar Crin Antonescu al celor cu studii universitare. Ar putea accepta electoratul liberalilor, format mai ales din studenti si intelectuali, sa sustina un candidat simpatizat mai ales de oamenii simpli, cu studii gimnaziale?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Da, e corect. Si asta fiindca personal am interogat si facut acele sondaje. Geoana a fost votat numai de persoane de peste 60 de ani si nici macar nu erau pentru el, ci pentru P. s. d. Pe Basescu l-a votat lumea buna, dar a iesit mediu fiindca l-a votat si lumea medie, fiind mai popular. Am facut un studiu separat. Pe Antonescu l-au votat cei care au studii in drept: avocati, juristi, iar pe Basescu l-au votat cei din invatamant(profesori universitari chiar), doctori si-am prins chiar si analisti financiari( asta cred ca spune multe). Ah da, am prins un tanar de 21 de ani si cand l-am intrebat cu cine a votat, mi-a spus Geoana.Sa cad din picioare, imi vinea sa-i zic ''ia hai tu la o bere sa discutam putin, cum de pana si tineretul sa voteze Geoana''. Cand am ajuns la intrebarea cu ocupatia, m-am calmat. Era barman omul.
Eu accept orice presedinte chiar daca n-o sa-l agreez. Dar nu accept ca cineva sa-si exprime votul in functie de cum indica Antonescu, Vadim sau Oprescu. Asta inseamna sa n-ai personalitate, sa nu stii ce vrei de la tine. Si daca oamenii simpli, cu studii gimnaziale il vor pe Geoana iar cei scoliti tot pe el fiindca asa e indicat de bunul samaritean cu nume de floare, atunci ne vom intoarce iar in epoca lui Flinstone.
pe. s.- majoritatea studentilor au votat cu Antonescu si pe alocuri cu Basescu. Dar se pare ca nu-s de ajuns studenti interesati de viitor, la cate pensii mari sunt in tara.

31 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Multi dintre votantii PNL-ului au fost stupefiati sa-l auda pe Crin ca se lipeste de Geoana deci crinul lor nu e nici pe departe imaculat! Cred ca mai degraba vor vota cu Basescu sau nu vor vota deloc ceea ce ar fi pacat pentru ca suntem in pericol sa iasa la vot doar simpatizantii lui Iliescu din toate satele, care vor ateriza apoi in crasma multumiti ca au pus iar stampila pe cei 3 trandafiri(prea putini dintre ei stiu cine e Geoana, ei asociaza PSD-ul cu Iliescu)