@Bro. Am ascultat acum 10 minute discursul lui Orban. Prima parte foarte buna, partea a doua penibila.
@Bro.Ai observat foarte bine daca vedeai adoua parte a primului discurs senzatia de plans era mai accentuata. Poate ca gresesc, dar parca cersea voturile. Nu stiu ce sa mai cred, omul asta parea in toata firea.
Si totusi am crezut in el, sunt dezamagit. De parca ar fi prima data!? Geoana-cel -violet? ha ha ha...
As vrea sa castige Catarama, nu pentru ca mi se pare un bun politician ci pentru ca exprima cu adevarat in acest moment liberalismul; insa va castiga Antonescu, din pacate, cel a carui unic atu este ura fata de Basescu si nu dragostea pentru ideile liberale.
Antonescu cred desi nu ma pricep la politicasi nu prea o urmaresc ca toti sunt plini de minciuni si de bani si nu ma incanta sa-i aud vorbind numai prostii nimic constructiv pentru tara...
Eu n-am prins decit discursul lui Crin, iar apoi dreptul la replica al lui Orban (pentru ca abia ajunsesem acasa de la serviciu). Mi s-a parut ca Orban mai are putin si-l bufneste plinsul. Ti s-a parut penibil Orban? Si mie. Trebuie sa recunosc. Crin e mai stilat si mai iute la minte decit Orban.
Lacatusw2005 întreabă: