Eu nu sunt dar multe lucruri despre care vorbesc credincioșii mi se oare ca nu au nicio legătură cu credința!
Oficial nu. Sărbătoresc Crăciunul, Paștele și alte sărbători creștine și susțin unele practici precum să fii mai bun, să nu ucizi, să nu furi, să nu susții criminali și războaie.Din astea.Dar nu cred tot ceea ce se spune în Biblie, iar din moment ce nici oamenii de știință nu au dovezi clare, consider că existența este încă un mister și e la fel de validă orice religie sau idee științifică sau combinație de religii cu știință.
Esti cam needucat si prost informat. Incearca sa nu jignesti! Dupa comportament se pare ca esti din Sud! Numai acolo oamenii sar la gat si nu stiu sa aiba un dialog. Si, da! Orban este suveranist, si, inchipuie-ti, ca Ungaria este in UE. https://agerpres.ro/......p--1420620
Homofobi sunt marile puteri din UE. De 14 ani indeplinim criteriile si nu ne-au primit Schengen, dar bogatiile noastre sunt bune pentru ei?
Care mari puteri din UE, alea care ne cer să nu mai fim homofobi cu persoanele Lgbt și noi nu vrem, ori alea care ne cer să ajutăm migranții, refugiații din bani europeni și noi tot nu vrem pentru că homofobi? Și ce țări sunt mai puțin homofobe, Rusia care îi omoară pe toți la fel: gay, straight, femei, copii, bătrâni, ori poate SUA care înființează lagăre, concediază oameni pentru că sunt negri, de altă religie, altă naționalitate, femei?
Și ce mari bogății avea România când era suverană condusă de Ceaușescu și aveai portocale și ciocolată doar de Crăciun?
Iar în Schengen e rău că ne-au primit și acum după spusele lui Georgescu, chiar și în UE și NATO e rău tot după el și partidele "suveraniste".
Imi pare rau daca te-ai simtit jignit. Nu am vrut.
Daca cuitesti articolul ai sa vezi ca Orban vrea sa stea cu fundul in doua luntri. Iar ceea ce inteleg unii ziaristi ma face sa ma intreb ce scoala au facut. Orban este suveranist pentru Ungaria sau pentru Europa: citeste titlul.
Orban ar vrea sa mearga pe principiul: ce-i al tau e si al meu, ce e al meu este pus deoparte (a totul al meu).
Principalul merit al lui Ceausescu e ca a facut in Europa o dictatura pe model nord-coreean.
Nu l-as numi "merit". Dar asa e, s-a inspirat din modelul nord coreean.