| LMAO a întrebat:

Considerati ca e mai corect sa spunem a traim intr-o tara urata dupa ce stramosii nostri s-au sacrificat pentru ea sau sa stam sa ne uitam cum altii o distrug fara sa zicem nimic?

22 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

E catastrofal ce se întâmplă şi ce ni se pregăteşte.
La referendum va fi un moment de cotitură, o alegere pentru viitor între trecut şi prezent, între est şi vest între neocomunism şi capitalism.

| Xtadelo a răspuns:

Adevarul este ca ne " ingropam" singuri tara. In loc sa ne mandrim ca locuim in Romania... noua ne este rusine...

| LMAO explică (pentru Xtadelo):

Total de acord
ce votezi la referendum?

| WR104 a răspuns:

Da-ti tara pe mana bunului domn, Dan Diaconescu si o sa faca din ea cea mai frumoasa tara europeana fara ciocoi si caini vagabonzi.
Va pup pe suflet.

| LMAO explică (pentru WR104):

S-ar putea dar tu ce votezi la referendum?

| LMAO explică (pentru WR104):

:p
Tu ce votezi la referendum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara este frumoasa, oamenii sunt foarte surprinzatori.
ar trebui sa ne aparam drepturile si nimic mai mult.

| ?ndrei a răspuns:

Tot timpul a fost vreme frumoasa inainte de furtuna...si Romania nu-i o tara mica.Si daca te gandasti la popor ca la unu' nepasator, prost daca-mi permiti, atunci lasa-ma sa-ti aminte o veche replica a unui domnitor,"prosti da' multi!". Sper ca te-ai lamurit.

| LMAO explică (pentru ?ndrei):

Correct

| ?ndrei a răspuns (pentru LMAO):

Voi vota DA pentru demiterea presedinteleui.Mi-au sarit capacele cand am auzit despre ce urma el sa faca cu Vila Dante.Eu zic ca avem nevoie de o schimbare, de 8 ani de cand este el la conducere tot prost o ducem, inainte parca era mai bine...nu stiu ce sa zic.
In legatura cu Dan Diaconescu, ca tot vad comenturi pe aici in legatura cu el, as putea spune ca n-are nicio legatura cu presedentia.Nu cred ca este un om capabil sa fie presedinte si nici imaginea nu il ajuta.Nu demult promova "valori" precum Roxy Manelista, Fernando de la Caransebes si alti cretini care imi distrugeau pixelii TV-ului.Eu zic ca omu' al n-are ce cauta sa candideze de presedinte, eu nu l-as vota si nu sunt singuru' care gandeste in felul asta.

| YouNoob a răspuns:

Romania ca si tara e ok dar 80% din locuitorii ei sunt prosti.

| LMAO explică (pentru YouNoob):

Mda
Tu ce votezi la referendum?

| YouNoob a răspuns (pentru LMAO):

Eu in mod categoric nu vreau sa-l vad pe Nastase scapat de puscarie, drept urmare Basescu pwnz, iar toti ce vor sa numere ouale lu un PSD-ist sau a lacheului sau pe nume Ponta sa fie sanatosi... aia sunt cei 80% din postul de mai sus

| StewartCassie a răspuns:

Buna. Uite, asta e doar parerea mea. Sunt alte tari care o duc cu mult mai rau decat Romania.Romania e frumoasa, noi oamenii o stricam. Noi nu am fost niciodata in criza, doar ca asa le placeau celor din parlament sa spuna. Au luat din salariile, pensiile noastre si au pus la salariile lor. Oricum era timpul ca Romania sa se mai schimbe, e generatia tehnologiei, trebuie sa ''fim in pas cu moda'', dar asta nu inseamna un lucru rau.
Ar trebui sa ne bucuram tot timpul ca avem posibilitatea sa stam intr-o tara ca Romania. Cui nu ii convine, nu il time nimeni legat aici. Ii urez drum bun si cale batuta!

| LMAO explică (pentru StewartCassie):

Nu te contrazic

Răspuns utilizator avertizat
| Bababam a răspuns:

In cazul acesta votati NU la referendum tongue

Întrebări similare