Aici sunt foarte multe ite.
Sunt mai multe chestii care contează și care pot interveni în favoarea lui C sau V.
Cutterul nu știu dacă intră în lista armelor albe dar orice amenințare cu orice ascuțit periculos poate constitui o infracțiune.
Dar în situația ta C se află într-o situație de legitimă apărare.V poate să depună o plângere la poliție pentru amenințare dar dacă nu a existat o altercație fizica intre C și V cazul se va închide repede.
Doar niste camere de supraveghere în apropiere de locul acțiunii pot aduce niste dovezi palpabile.
Oricum cred că C nu o sa plătească nimic atât timp cât nu a existat un conflict fizic.
E infractiune, cutter-ul nu stiu daca e arma alba, dar e mult mai periculos decat un cutit, asta taie pana la os, face plaga mai profunda si lasa semne adanci, nu poate fi vorba nici de legitima aparare pentru ca nu e proportional cu atacul, in sensul ca acest C se foloseste de cutter ca sa se apere un atac cu mana goala cel mai probabil, daca voia sa fie totul legal trebuia sa-i dea 2 bucati in bot C lui V, dar mai intai sa-si ia el una ca sa poata sa-l machieze frumos, asa e legal, dar fie vorba intre noi...cand viata sau integritatea iti este pusa in pericol, te pipi pe ea de lege, dai cu ce apuci numai sa scapi cu bine, viata ta e mai presus.
Depinde ce va stabili urmarirea penala, daca V. face plangere penala pentru amenintare.
In orice caz V. are si martori iar C., daca nu are si el probe, poate fi cercetat pentru infractiunea de amenintare.
anonim_4396 întreabă: