Toate postarile prin care se cersesc voturi, indiferent ca sunt intrebari ori raspunsuri, ar putea fi eliminate de catre moderatori, mi se pare ca acestia nu-si fac bine treaba. Nu sunt de acord cu eliminarea link-urilor, ar saraci mult raspunsurile, chiar eu mai indic link-uri catre acte normative, pe care eu stiu exact unde le gasesc in forma actualizata, pe cand cel care pune intrebarea le-ar gasi foarte greu ori ar gasi numai forma initiala, ce ar putea fi mult diferita de cea in vigoare la data raspunsului. Si Raluca nu se va mai indura, a plecat de la noi, din 16 octombrie administrator este Stela Cristea. Numai bine!
Bună.
Te susțin până la un punct, un link cu scop informativ nu este ceva rău. Sunt contra celor care postează reclame nesolicitate, diverse anunțuri, rugăminți pentru a vota pe un site sau un blog, etc.
Apropo, Stela nu Raluca care a plecat!
Pa, pa.
Se scrie "un pic" şi nu "un pic". Articolele pentru subtantivele împrumutate se adaugă cu cratimă. Prin urmare "link-ul" şi nu "linkul".
În ceea ce priveşte banul permanent pe IP, iar nu se poate implementa aşa ceva pentru că puţini au IP-uri statice. Majoritatea e suficient să dea un "reconnect" şi gata. Problema-i rezolvată. Ca să nu mai spunem că s-ar putea trezi alţii banaţi doar pentru că IP-ul lor a fost la un moment dat la un spammer.
Şi, nu în ultimul rând, Raluca n-o să se mai îndure de nimeni. Stela, poate.
Ah... şi susţin răspunsul lui Kronstadt.
Salut.
Sustin propunerea ta. Din pacate, se pare ca nu ii putem disciplina pe prostanacii astia numai cu vorba buna. Sustin blocarea oricarui link (sacrificand astfel muzica pe care o pun unii useri pentru toata lumea).
Asta numesti tu imbunatatire a site'ului?
Va scadea mult interesul utilizatorilor TPU cu aceasta restrictie de link.
Tu nu observi cat de des se folosesc link'urile in a ajuta un utilizator TPU... mai ales cele de youtube
Sincer acest post l-ai esuat.
Parere mea dar oricum parerile pot fi impartite.
Bafta si Resprect!