anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca o sa fiu daca in judecata,pentru ceva ce nu am facut,este vorba de o firma,spun ca am furat,eu nu am luat nici un leu, ce o sa se intample? ce pot face

6 răspunsuri:
| AnaLove444 a răspuns:

Daca nu ai 18 ani, nu au ce sa-ti faca.In orice caz, daca nu le-ai spus parintilor, fa-o!
Ia-ti un avocat, pana mea...

| FoundYouLover a răspuns:

Eu cred ca daca nu ai facut-o tu, altcineva a facut-o. Afla cine. Poate este chiar cineva din firma si poate ca a facut in asa fel incat sa para ca de fapt ai facut-o tu asa ca gandeste-te, cine din firma nu te simpatiza?

| LadyMelian a răspuns:

Are dovezi impotriva ta? Am citit si cealalta intrebare a ta.Eu cred ca patronul e un jegos si jumatate.E un tertip murdar de a scoate angajatii vinovati si de a nu da salariile.Ba daca poate sa mai si smulga de pe voi.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Nu are ce sa iti faca, ii trebuie dovezii ceea ce ma indoiesc ca el detine asa ceva.Nu o sa te dea in judecata, in primul rand pentru ca o incurca si el pentru ca a angajat minori si, mai mult ca sigur, fara carte de munca.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai ce face decat sa-ti sustii nevinovatie. Daca fac plangerea ei trebuie sa dovedeasca ca esti vinovata si daca nu o pot face si tu poti sa le faci plangere penala pentru denuntare calomnioasa.

| doctorandus a răspuns:

Pentru a fi condamnata trebuie sa existe dovezi (video, inscrisuri falsificate de tine, martori, etc.), nu se poate merge pe banuiesc eu ca ea a furat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să demonstrezi nevinovăția!
Pa, pa.