Nu e adevarat, avem societatea pe care ne-o dorim si o meritam, altfel, o schimbam.
Nu este adevarat. este nevoie ca tu sa faci schimbarea asta in viata ta si la fel toti cei care o vor si incet se vor schimba si ceilalti. nu e nevoie de nici o revolutie.
EU ma refeream de fapt la o schimbare ''totala'' pe plan politic si economic...
Daca te referi la schimbare in viata mea, este foarte simplu raspunsul meu'' da''. Trebuie doar sa vrei si sa aplici pentru a-ti ''modela'' traiul.
Si pe plan politic si economic se poate face schimbare, doar ca ar dura foarte mult. spre exemplu daca mergem la alegeri si 51 la suta sau mai mult din aia care voteaza pun Anulat pe buletin se repeta votul pana le vine rau. totul depinde oameni, insa populatia nu este informata corespunzator si cred foarte sincer ca nici nu-i intereseaza. hombre are dreptate, daca oamenii ar vrea cu adevarat ar fi schimbari majore. este asa pentru ca populatia asa vrea la fel cum, in Romania, oamenii (majoritatea) vor sa li se dea nu sa se faca ceva pentru ei. astia sunt, cu ei defilam...sau nu, depinde de fiecare.
HA, HA, HA... hai ca m-ai facut sa zambesc! Cine sa schimbe societatea, noi romanii? Ce gluma proasta!
''Cand o sa il vad pe Scaraoschi, o sa imi bat in **** cateva cristale swarovski''
E imposibil sa mai schimbi societatea.
LisaJulie întreabă:
CyberDune28 întreabă: