Este greu de facut o previziune corecta, se poate ca da, se poate ca nu.
In orice caz va trebui sa treaca o perioada lunga, cred ca minimum 50-100 de ani, pentru a se produce o imbunatatire simtitoare.
Cel mai probabil nu... situatia lor se inrautateste in fiecare zi. Se inmultesc, resursele scad, violenta creste
Vor scapa de toate necazurile de pe lume pe lumea ailalta, sunt primii in planul de reducere a populatiei globale.
Poate dupa ce vor avea resursele epuizate, pana atunci, traiasca democratia americana!
Altul care dă vina imediat pe americani...
Si a cui, ma rog, este? Ca pare ca tu esti informat si stii. E vina "teroristilor"?
Cea mai mare vină e cea a guvernului! Dacă viermii ăia s-ar gândi la poporul lor ar duce cu toții o viață decentă. Și e valabil pentru toate guvernele lumii, nu doar ale Africii...
Firește că și teroriștii ăia spălați pe creier constituie o parte din vină, însă guvernul e cel mai vinovat.
Am ramas fara cuvinte...
Vor scapa DE (nu DIN) saracie odata si odata. Nu stiu exact cand, probabil peste cateva secole ori milenii, cu conditia ca Pamantul sa mai fie populat atunci.
Gresit, in viitor SUA va controla complet aceste teritorii, este posibil ca populatia Africii sa dispara complet.
cryaotic întreabă:
Coryyna455 întreabă:
anonim_4396 întreabă: