Daca ne luam dupa "toti sunt corupti si fura" nu ajungem nicaieri. In momentul de fata trebuie sa facem diferenta dintre niste oameni incompetenti si inculti, si niste oameni decenti.
Da și nu numai Barna, caci și o mare majoritate a membrilor USR (uniunea sabotați Romania) care au facut multe afaceri dubioase cu statul, mai ales în timpul guvernări lui cioloș.
Ne dai si niste exemple?
Mda, niste scarbe astia de la Usr. Cum au dat ei ordonanțe de urgenta pe economie, justitie, cum s-au facut de cacao prin UE, cum au schimbat 3 guverne in 2 ani... A stai aia erau psd știi, hmm
Spune-mi 1 politician care nu e corupt. Ca pana la urma Romania e tara care a incercat sa legalizele coruptia de 2 ori :))
https://www.youtube.com/watch?v=IqZWApreqoM
Videoul pe care l-ai dat incepe cu o mare minciuna deci...
Pai in teorie toti aia care nu au dosare penale, condamnari penale sau nu sunt parte vinovata in nicio ancheta in curs.
Care minciuna?
dumnezeule
Corupii sunt toti parlamentarii, nici unu nu o facut nimic, nu va face din pacate. Despre barna rise a zis ca a esuat nu ca e corupt. In schimb iohanis are prezenta ne prezinta tara are tinuta fizica, pare om serios si nu ne face de ras. Fostii presedintii ne-am facut de rasul lumii. E timpul ca pnl sa arata ca face ceva si da o sa faca asa cred.
LanguageMaster întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă: