Da, nu am spus ca este prost, dar este tupeist la maxim, nici o tara nu se poate blama in acest hal incat sa voteze pe un clovn.
Cred ca n-are nici o sansa, de altfel nici n-ar fi bun de presedinte ori premier. De altfel s-a vazut la locale, partidul n-a obtinut peste 10% din voturi. Numai bine!
Nu, are sanse pentru ca publicul lui telespectator s-a saturat de Basescu (pe care tot el l-a promovat, in frunte cu dobitocul de Barbu, care ne injura astazi pe toti ca l-am votat) si nu are suficienta incredere nici in USL.
Totusi, chiar sanse sa castige alegerile nu are, are sanse sa adune un procent bun, dar nu chiar unul castigator.
Doamne fereste Ema!
Eu cred ca nu are nicio sansa de a castiga alegerile.Nici daca descoperea un ou de dinozaur nu pe Elodia.
Stiu ca nu are sanse, dar ma gandeam exact asa cum a spus si Evenso ca acest caz l-a facut renumit si a castigat multi simpatizanti.
Nu cred, cu toate astea a gasit creduli care cred ca o persoana ca el ar ajuta tara.
Dan Diaconescu are mult mai multe sanse sa castige alegerile decat am eu sa castig la 6/49. Mentionez ca nu am jucat niciodata la loto si nici nu am de gand sa joc vreodata. Vreti sa otevizam tara, nu e suficient ca antenele(lui Voiculescu) l-au adus pe Antenescu presedinte?
Nu stiu cate sanse are, insa avand in vedere ca la locale a castigat in cateva comune putem spune ca o parte dintre alegatori ar fi dispusi sa-l voteze. Motivul nu cred ca este Elodia, mai degraba megacampania pe care si-a facut-o cu ciocoii.
Cazul Elodia l-a facut pe el renumit si in concluzie chiar disparuta l-a ajutat pe el sa se ridice, dar nici el nici politia nu a fost in stare sa rezolve cazul Elodiei, deci succesul lui este bazat pe circ mediatizat si incompetenta politiei.
Sincer, nu cred.Numai un paranoic l-ar vota.Canalul lui TV e aiurea, nu are nimic de calitate, numai certuri si scandaluri fara rost.Cum ar fi daca ne-ar si conduce? Parerea mea.
Dan Diaconescu este o persoana foarte inteligenta care a facut bani pe urma idiotilor, prostilor, limitatilor mintali din Romania, mai intai cu OTV, taxandu-i cu 5euro pe sms la emisiuni de mana a 9a, iar acum facand campanie electorala bazandu-se pe aceiasi prosti usor de manipulat si indobitocit.
Chestia e ca exact limitatii aia mintal au drept de vot si, ce e SI mai rau, se prevaleaza de dreptul asta! Stii vorba aia: prosti, dar multi. In fond, de ce crezi ca a fost Basescu ales inca o data? Pentru ca l-au votat toti mitocanii care se recunosteau in el.
Sincer, eu nu cred ca are sanse sa castige!
Si eu sper ca nu! In fond, speranta moare ultima, nu?
Asa este!
Nu.Doar ai vazut rezultatele alegerilor locale si procentul obtinut de PPDD
Prosti si saraci lui Dumnezeu auzi Ponta e mai serios asta conteaza sau ca vor sa vanda toata tara asta o tradare daca iese USL o sa va bateti pe o paine sau sa va imprumutati sa platiti curentul...Dan Diaconescu vrea sa schimbe lucrurile astea dar oameni s-au obisnuiti slugi prosti betivani si saraci
robertasanda întreabă:
DaciaRomania întreabă: