| Mihai473736 a întrebat:

Credeti ca diriginta va zice ceva daca am completat eu o cerere de motivare a absentelor si tata doar a semnat-o? Mentionez ca sunt major, am 18 ani si am vrut sa fac o cerere de motivare a absentelor pentru elev major, doar ca nu am gasit modelul liceului pentru ea. Eu am completat cererea si datele despre mine si tata cu scrisul meu, dar semnatura este a lui tata. Credeti ca va putea fi o problema? Am auzit de multi care isi fac singuri scutirile. Poate diriginta sa invoce ceva ilegal?

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Tu având 18 ani poți sa semnezi. Plus poți sa iesi din liceu pentru mâncare oricând. Nu au voie sa te țină înăuntru. Uita-te puțin după legi

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu, nu va fi nicio problema. Avand in vedere faptul ca esti major, poti semna chiar tu.

| LisaJulie a răspuns:

Nu va spune nimic, important este ca tatăl tău a semnat

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiind major tu puteai face personal cererea pentru motivarea absentelor si tot tu sa o semnezi.
O sa afli daca diriginta o ia in considerare si daca nu o ia poti sa faci alta cerere si sa o semnezi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai model aici:
https://www.portalinvatamant.ro/......10636.html

Ai mai pus intrebari legate de absente, inteleg ca e o obisnuinta pentru tine sa absentezi.
Motivarea absentelor nu te va ajuta sa reucperezi materia pierduta. Iar acele cunostinte sunt pierderea ta, nu a dirigintei. Iti furi singur caciula.