Deocamdata functioneaza si se tinde spre o tot mai larga globalizare, in toate domeniile.
Cum functioneaza, si pentru cine? Poate e o rezolvare temporara sau definitiva? De ce exista criza mondiala dupa implementarea acestei 'globalizate', sau ca de obicei a fost o rezolvare de moment?
Cred ca functioneaza pentru toti, este adevarat ca nu in aceeasi masura. Si nimic pe lumea asta nu este definitiv, s-ar putea ca in timp sa apara si alte solutii, poate mai bune.
Si daca chiar esti interesat de globalizare poti citi analize facute de experti, s-a scris o biblioteca intreaga pe aceasta tema si se scrie in continuare. Si, daca n-ai citit pana acum, poti incepe cu cartile lui Alvin Toffler: Șocul viitorului,
Al treilea val si Megatendințe. Sunt lucrari foarte bine scrise si atractive, cred ca o sa-ti placa.
Unde gasesc? Nu pot avea timp sa citesc biblioteci intregi.Sunt un biet om.Dar fiind multi, ne putem ajuta in a indica ceea ce observam interesant, caci toti citim si maculatura, inainte in a ajunge la esenta!
Multumesc.
Cele indicate le gasesti la orice biblioteca mai rasarita.
Te referi la carti? Cine le indica? Sau noi le alegem?
Sigur ca la carti. Cartile ti le poti alege tu, cautand pe internet.
Nu stiu, caci pe vremea mea nu exista aceasta 'descoprmelnita',
asa ca ascultam la profesori, aia care erau.
Apoi trebuia sa umblu prin biblioteci, prin, ca sa zic asa, intr-un noian de titluri. Comandam o gramada la bancul meu, citeam la inceput, la mijloc si refuzam ce nu era pe 'placerea' mea ...ca si voi cu internetul acum, probabil. Dar la varsta mea am aflat ce vreau, muncind asiduu ca sa aflu.
Poate am gresit in ce priveste ce vreti voi, dar eu sunt sigur si prea comod am devenit sa mai citesc mizerii.
Adica? pe termen lung va merge?
Nu pot sa stiu asta. Dar sa speram ca nu va fi pe termen lung, ca altfel e de bai.
Orice lucru are o limita, pana acum nu stiu cat timp a fost bine din puct vedere financiar, acum urmeaza greutatile, dar intr-o buna zi va disparea aceasta problema si, reapare dupa un timp. Totul merge pe o roata, odata rau, odata bine.
'pasarea cerului nu-si face grija de ziua de maine!"
Ne mai luam si grija viitorului dupa cea de azi? (adicatelea).
anonim_4396 întreabă:
Alxblx întreabă:
GabrielStefan întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: