La Europarlamentare ar trebui sa votam ceva ce voteaza toata Europa.Hai sa lasam fosilele in epoca de piatra.Eu nu o sustin dar cred cu tarie ca tineretul ar putea sa ne reprezinte mult mai bine. Da, are sanse mari.
Daca a reusit sa-si adune 200.000 de semnaturi in atat de scurt timp... sigur ca da!
Atatea voturi ii sunt deja destule!
Da sunt foarte multi care o sustin si mai ales o mare influenta o are si tatal dansei adica Traian Basescu
...are, dar e foarte discutabil daca si ce va putea face realmente, BUN, pentru tara! Poate dar daca isi va angaja consilieri f. inteligenti, openminded, si patrioti autentici, nu doar vanatori de bani=euro!, si va termina cu harjonelile cu alde Hrebe jr. etc... Sper sa fie macar asa, si, ca unul ce am trait si in Bruxelles, SPER ca mediul, orasul, oamenii aia calzi si deschisi s-o ajute sa evolueze rapid si pozitiv, spre binele tuturor!
Eu sper sa ajunga sa reuseasca, la fel cum sper sa reuseasca si Vadim cu Becali...sunt satul de mascaricii astia care se dau mari seriosi si intelectuali si nu sunt decat niste prefecuti...
Are sanse reale. Nu atat datorate priceperii ei, cat desconsiderarii fata de politic, provocata de multi dinozauri din politica.
ady_5933 întreabă:
mutuu23 întreabă:
mariaioana_1983 întreabă: