Sincer... chiar daca nu e moral sa spun asta dar ma bucur ca lumea a scapat de cel mai mare terorist nebun din 1980 pana astazi. Cat priveste felul in care a fost omorat sunt suspiciuni. SUA l-a omorat deoarece nu au vrut sa il aduca in fata opiniei publice de teama ca acesta sa nu spuna lucruri care sa deranjeze marile guverne ale lumii.
Crezi ca e corect sa moara 3.000 de oameni din cauza unuia singur? Eu nu prea, auzi si tu la el, ca "terorismul in America e unul bun!"...gresit, Osama, terorismul nu e bun deloc. Dar n-am nimic cu mortii, sa nu se inteleaga gresit.
Ma,tu stii ca ai dreptate? Cam nesimtiti americanii astia.El cum a judecat pe toti cei care au murit in turnurile gemene? A fost un proces de toata pomina, mai ceva ca al nazistilor la Nurenberg, dupa care a trecut la executia lor cu avioane si piloti kamikaze.Iti dai seama cita nedreptate?
Pai daca e sa o luam asa, ti se pare corect ca cei ce lucrau in cele 2 turnuri din SUA au fost executati pe loc (de cele 2 avioane +bombe amplasate in cladiri) fara o judecata si fara sa opuna rezistenta?
Ai auzit de legitima aparare!? Ei aceasta s-a introdus in lege pentru ca vine un violent si vrea sa-ti ia viata si ca sa nu mai lungim vorba, inutila judecarea aceluia care te-a trimes direct la groapa. In ceea ce priveste pe "saracutul" bin Laden, actiunile lui s-au manifestat impotriva unui stat cu urmari de victime nevinovate, iar ceea ce a facut americani ca l-au executat fara judecata de care faci caz, iti sugerez sa te informezi mai bine si sa intelegi ce inseamna "Ratiuni de stat".
Nu am nicio vina ca nu ai priceput si raspunsul meu si la-i luat ca pe un afront insa timpul te va regla, inca esti mic.
@alexRe, nu stupidul ala imi creaza repulsie, am destui si o sa mai am, ci faptul ca nu ai citit cu atentie raspunsul, iar daca l-ai citit si nu ai priceput, asta e grav, pentru tine.
Evident nu ese corect. Este doar plitically correct.
In privinta faptului ca si-a meritat-o in calitate de mare terorist, ma distreaza din nou memoria foarte scurta a oamenilor. Parca prin anii '80 nu era tratat ca un terorist, ci sprijinit si finantat tocmai de lichidatorii sai... Ca si Osama de altfel.
Adrian1997 întreabă:
Mihalache_Bogdan_Petru_1970 întreabă:
sabin89 întreabă: