anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că în fostele state din blocul comunist, oamenii mai regreta conducătorii comuniști?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Unii da, altii ba.
Recent cineva spunea ca, daca ar mai trai si ar candida, N. Ceausescu ar primi9 cca 90% din voturi.
Eu chiar nu cred asta dar cred ca ar putea castiga.

| ReddY25 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Acel cineva probabil a prins vremurile respective, nu?

| Simpatic a răspuns:

Unii da, altii ba
am spus si cu alte ocazii ca unii simt ca comunismul a fost cel mai rau regim pentru ca ei aveau ingradiri, multi dintre ei fiind chiar infractori in acea vreme, alti considera ca acum este mult mai bine ca pleaca toata lumea la capsuni sau alde fica'sa la produs prin elvetia, Germania, Olanda, Austria etc ca sa ii asigure la batranete pensie lu ma-sa care nu a muncit in viata ei;

pentru altii care sunt oameni inteligenti si castiga mult in afara avand diplome iarasi este RAI-ul acum, fiecare gandeste subiectiv in functie de ce i-a facut comunismul sau ce oportunitati ii da democratia actuala

a avut si plusuri dar si minusuri comunismul, de aceea unii il scuipa altii il apreciaza

mie imi place aceasta democratie impusa de la UE, care e de fapt impusa din SUAwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai mult că sigur

| Holiday a răspuns:

Doar imbecilii ar putea regreta asa ceva. Cea mai rea zi de dupa caderea comunismului e de 10 ori mai buna decat cea mai buna zi de pe vremea comunismului, in oricare dintre tarile astea.
Oricum, cei care regreta, n-o duceau mai bine atunci, o duceau la fel de prost, doar ca toata lumea o ducea prost si nu ieseau ei in evidenta ca imbecilii satului. Astia de fapt nu vor sa le fie lor mai bine, pentru ca pe undeva sunt constienti ca nu pot mai mult, ci sa ii aduca si pe altii in situatia lor.