| tonyc7 a întrebat:

Credeti ca in viitorul apropiat relatiile mai ciudate (cele heterosexuale, cu 20-30 de ani diferenta intre parteneri, sau cele homosexuale/lesbi) se vor inmulti atat de mult, incat oamenii care astazi le barfesc, le critica si se mira in privinta lor, se vor obisnui pana la urma cu ele si vor deveni o normalitate acceptata in societate?

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cred ca da! Asta este si intentia acestor... Este ca in picatura chinezeasca. Incet, incet ne obisnuim. Bine ca nu voi mai trai sa vad degradarea speciei umane la paroxism.

| Freya1 a răspuns:

Una e sa discutam noi într-e noi la o cafea și sa spunem ca nu ne convine ca x e cu bătrânul y, sau ca vecinul e homosexual și alta e sa aruncam după ei cu pietre, sa ii vedem nebuni sau sa ii dam afara din tara.

Normal fiecare face ce vrea indiferent dacă ne convine sau nu și cred ca asa si trebuie (atata vreme cât e legal). Nici mie nu îmi convine sau plac anumite lucuri, dar nu sunt eu în măsura sa decidă ca nu e normal.

| wildthing a răspuns:

Oare urmatorii oameni ar fi de acord cu tine ca relatiile lor sunt ciudate? (numerele reprezinta diferenta de varsta dintre ei, in ani)
Rod Stewart si Penny Lancaster=26
Jeff Goldblum si Emilie Livingston=30
Mick Jagger si Melanie Hamrick=43
Richard Gere si Alejandra Silva=33
Mel Gibson si Rosalind Ross=35
Patrick Stewart si Sunny Ozell=39
David Hasselhoff si Hayley Roberts=28
Emmanuel si Brigitte Macron=25
Billy Joel si Alexis Roderick=33
David Foster si Katharine Mcphee=34
Harrison Ford si Calista Flockhart=22
Bruce Willis si Emma Heming=23
Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones=25
Sylvester Stallone si Jennifer Flavin=23
Dane Cook si Kelsi Taylor=26
Ronnie Wood si Sally Humphreys=31
Steve Martin si Anne Stringfield=22
Kelsey Grammer si Kayte Walsh=25
Warren Beatty si Annette Bening=21
Princess Charlotte si Prince Albert de Monaco=20
Kevin Costner si Christine Baumgartner=20
Steven Tyler si Aimee Preston=39
John Stamos si Christine Mchugh=23
Nicolas Cage si Riko Shobata=31
Jason Statham si Rosie Huntington-Whiteley=20
Dennis Quaid si Laura Savoie=39
Alec si Hilaria Baldwin=26
Si mai sunt multi multi altii.winking

| LordCristobal a răspuns:

Sincer nu prea cred pentru ca tipul de relatii de care zici tu e intalnit la un mic procent din populatia globului.

| anonim3247 a răspuns:

Nu va fi așa.
20 de ani între 2 e foarte mult pentru femeie.
Îl vede pe bărbat prea bătrân chiar dacă are 45 - 50 de ani.

| tonyc7 explică (pentru anonim3247):

Eu vad tot mai multe relatii in Romania in care diferenta e mai mare si de 20 de ani.
Mai mare chiar si de 40 (cum e intre actorii aia Alexandra Aga si Ion Haiduc).
Deci nu prea esti convingator...

| anonim3247 a răspuns (pentru tonyc7):

Nu sunt așa mulți cum crezi.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Compară numărul lor cu restul.

| anonim3247 a răspuns (pentru tonyc7):

Nu te mai lua după ce vezi pe internet.

| DovleacTurbat a răspuns:

Sper sa n-apuce 20-30 de ani acești degradați și desigur, nici susținătorii lor. laughing amin.

| BeingSelfless a răspuns:

Eventual, da, dar mai mult acceptate în tarile unde sunt deja acceptate. Doar dacă nu apar conducatori si influentari care sa-i excluda partial sau total.

| thankunext a răspuns:

Tot timpul au existat si o sa existe, cele cu diferente mari abia acum se diminueaza ca oamenii educati au inceput sa vada ca mereu in relatiile astea exista o victima, e un imbalans de putere
dar alea gay/lesbi sunt normale peste tot pe unde am calatorit eu, sunteti speriati de nimic
daca nu puteti sa va obisnuiti cu realitatea izolati-va de societate
relatiile consensuale dintre persoane adulte nu sunt problemele voastre personale, ar trebui sa rezolvati violenta domestica din familiile hetero cu copii si apoi sa va preocupe altele