Nu. Ponta are 42% singur si se presupune ca voturile lui Tariceanu, care insumeaza 9%, se vor duce cam toate impotriva lui Iohannis.
In 2004 si Basescu era cotat cu sanse mici sa castige. PDL iesea, in sondaje, sub PSD, si totusi au castigat. Mi-ar placea sa cred ca si acum va fi la fel.
Esti liber sa crezi.
Da, Iohannis are şanse mari să ajungă preşedintele României, ceea ce îmi şi doresc.
Sper din suflet ca da!
Am 20 de ani, nu am fost niciodata interesat de politica si nu am dat 2 bani pe nici un politician, nu am fost niciodata la vot dar acum e o exceptie!
Am sa ma duc impreuna cu toata familia mea sa il votam pentru ca e singurul politician care chiar a facut ceva, eu am vazut sibiul cum arata inainte si cum arata acum.Si plus de asta nu mi-ar mai fii rusine de cine ne reprezinta in europa.Iar eu pe Ponta nu il suport cand il vad cu fata aia a lui de porc jegos, daca iasa el presedinte s-a dus tara naibii.
Asa e omule, Iohanis la putere! Ponta e cel mai mare prost pe care l-am putut vedea!
Nu stiu frate, prostimea e mare si voteaza daca le dai un mic si o bere! Daca iasa Ponta eu zic sa ne mutam din tara sau sa facem revolutie!
Unul pana la urma tot o sa ajungă.
Niciunul n-o sa schimbe nimic. Stați liniștiți
Da! Eu as crede ca Iohannis ar fi cel mai bun presedinte pentru Romania.Eu mi-l doresc a fi presedintele Romaniei