| wdexwjmwd a întrebat:

Credeti ca la anul rezultatele la bac vor fi mai bune?

14 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

Atata timp cat profesorii facuti pe banda rulanta in ultima vreme,fara sa treaca prin proba de foc a unei admiteri,ii vor pregati pe copiii, da, rezultatele vor fi catastrofale.
Am intalnit profesori de engleza, care nu stiau engleza, profesori de romana care au citit mai putin decat ar trebui sa citeasca un copil de clasa a patra.
Elevi idioti pregatiti de profesori idioti!

| Dumnezău a răspuns:

Sa nu te surprinda daca la anul vom avea promovabilitate la nivel national sub 40%, iar peste 3-4 ani undeva la 35%.Am fost blestemati sa ne nastem in generatia de retarzi nu doar nationala, ci mondiala, Antipaticule. Pustani hraniti cu Facebook, lapte praf, calculator cu internet pus de pe la 4-5 ani, canci carti in cascioare, Disney Channel si "minunile tehnologiei".Nu stiu de tine, da' eu mi-as da si un rinichi, doar sa ma fi nascut cu 6-7 ani mai devreme.

Profii nu-s chiar asa de idioti pe cat incearca sa ii zugraveasca adevaratii idioti, doar lucreaza cu materialul clientului.Si cand vezi cate-un ofuscat de parinte ca "vai,dar copilul meu,dar vai..." normal ca ti se acreste si ii trantesti direct "Cucoana, plodu' tau e retard, n-am ce sa scot din el!"

E cerc vicios, nenicule, e cerc vicios.

| Hombre a răspuns (pentru Dumnezău):

Bai legionare, jumatate din plozi sunt prosti din vrej si cum sa invete carte daca nu-i duce capu' dar nu-i nicio nenorecire, cineva trebuie sa-mi goleasca cacastoarea si sa care gunoiul.

| Dumnezău a răspuns (pentru Hombre):

Nu,caprare,nu jumatate.Nu exista "x din nastere" decat daca se nasc cu un sindrom, sau cu o mare apetenta pentru dezvoltarea intelectului, ori boli.Da' nu se nasc prosti.Devin pe parcurs.Si sunt trecuti intr-un malaxor social, caruia, eu, din fericire, i-am dat flit inainte sa ma inghita contrar voii mele.Astia nici de golit oala de noapte nu-s buni.Ca de mici, ta-su si ma-sa ii invata ca ei sunt speciali si merita ce-i mai bun.Si cocolosirea excesiva a babacilor a dus la aparitia speciei de adolescent eminamente retard si superior inchipuit nevoie mare.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vor fi din ce in ce mai rele.

| Elvina a răspuns:

Ma indoiesc. Rezultatele sunt in fiecare an din ce in ce mai proaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde 100% de cit vor invata elevii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Poate chiar mai rele...

Răspuns utilizator avertizat
| Shatteredx a răspuns:

Daca se fac ceva schimbari in guvern, sa curga cu malai in buzunare, atunci o sa fie promovabilitatea ca mai demult. Din 20 de elevi cati sunt in sala, 5 merg pe ideea ca vor copia, 5 merg pe relatii, pe 5 ii doare la banana si merg la noroc iar cei din urma, da, invata. Pe vremuri se copia pe rupte, stie toata lumea asta, acum a evoluat lumea, nu mai merge cu fituica si bani de casca nu are toata lumea.

| DeGea1 a răspuns:

Nu

| mosw a răspuns:

Ha,e tot mai rau

| Englishman18 a răspuns:

Nu! Poate chiar mai rele.