| contygos a întrebat:

Credeti ca la anul va exploda buba ca in 1989? Sau mai devreme?

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Intrebarea se referea la o Revolutie asemanatoare cu cea din 1989. Nu am trait pe atunci, m-am nascut la 2 ani dupa, dar oricine stie ce s-a intamplat in 1989... Este posibil sa fie o noua Revolutie, orice este posibil, tara fierbe la foc mic... salarii mic, preturi super mari, bancile profita, hypermarket-urile ameninta ca vor scumpi cu 30% daca se va vota legea care le taie "macaroana"... etc. Orice este posibil... Apropo. merge careva la vot? Eu merg dar le desenez ceva acolo. ceea ce ar trebui sa primeasca ei(majoritatea politicienilor) din partea Romaniei...

O zi buna sa ai...

Daniel.

8 răspunsuri:
| ellene a răspuns:

Nu stiu, dar ar fi o solutie...nu vreau sa cred ca singura, dar oricum, cea mai buna. Sa vada si astia ca nu fac ce vor ei din noi.

| ellene a răspuns:

C0rn3l1uss tu ai auzit de revolutie? Deschide o carte de istorie, sau mai simplu cauta pe net...nu de alta, dar te faci de rusine! Ai luat deja destui stupizi...si nu de la mine sa stii

| paul0013 a răspuns:

Eu cred ca mai devreme...mult...ca asa nu se mai poate...

| c0rn3l1uss a răspuns:

laughing). ce sa explodeze? Buba?laughing)

| c0rn3l1uss a răspuns:

Explicami si mie la ce Buba te referi?laughingrolling on the floor

| M4RK a răspuns:

Ce sa explodeze? budalaughingcei aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va exploda nimic...astia mint frumos si dulcewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniel bv am si eu un desen cu una din aia. cam atarna ca de .nu mai sunt chiar tanar dar daca o postez pe un buletin de vot .cine stie? poate se uita iar la palarie.

Întrebări similare